Aileler arasındaki kavga cinayetle bitti!

Aileler arasındaki kavga cinayetle bitti!
Aileler arasında çıkan kavgada bir kişi tabancayla açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan 3 çocuk babası 35 yaşındaki şahıs, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Kadriye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, K.E. (51), oğulları E.E. (33) ve A.E. (30) ile husumetli oldukları Halil Kızıltepe (35) arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

HASTANEYE KALDIRILDI
Tabancayla açılan ateş sonucu Halil Kızıltepe yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Kızıltepe'yi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Kızıltepe'nin hastanede kalbinin 3 kere durduğu, müdahale ile yeniden yaşama döndürüldüğü öğrenildi. Kızıltepe'nin ilerleyen saatlerde ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi. Kızıltepe’nin ölüm haberini alan yakınları büyük üzüntü yaşadı.

aw185459-01.jpg

KAÇAN ŞAHISLAR ARANIYOR
Öte yandan aileler arasında çıkan arbede nedeniyle mahalleye çevik kuvvet polisleri yönlendirildi. K.E. gözaltına alınırken, kavganın ardından kaçan oğulları E.E. ve A.E.'nin yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.