AK Efeler'den Babalar Gününde vefa örneği

AK Efeler'den Babalar Gününde vefa örneği
ABONE OL
19 Haziran Babalar Gününde AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı Sosyal medyadan kutlama yapmak yerine sahada kapı kapı gezerek babalar gününde vatandaşlar ile bir araya geldi.

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı ilçenin her mahallesinde Ana kademe, gençlik kolları ve kadın kollarının ev ev gezerek babalar gününde örnek bir kutlamaya imza attı.

BABALAR GÜNÜNDE YANLIZ BIRAKMADI

AK Parti Efeler ilçe başkanı Hüsnü Elbir ve beraberindekiler mahallelerde gerçekleştirildiği babalar günü etkinliği çerçevesinde ev ev gezerek vatandaşları yalnız bırakmayarak vefa örneği gösterdi. AK Parti'nin en çok önem verdiği şeylerden birinin Aile olduğunu belirten başkan Elbir babalar günü sebebiyle yayınladığı mesajda; Hayatın zorluklarına karşı nasıl bir duruş sergileyeceğimizi öğrendiğimiz, otoritesine ve bizleri sarmalayan şefkatine hep ihtiyaç duyduğumuz, yaşamımız boyunca hep örnek aldığımız, evimizin reisi, ihtiyaçlarımızın giderilmesinin baş mimarı, yorulduğumuzda dayanağımızdır babalarımız. Bir toplumun yüzünü geleceğe dönerek umutla dolmasının güvenceleri, verilen her haklı mücadelenin mücahididir babalarımız. "Baba sevgisini koru. O sevgiyi kesip atarsan; Allah da senin mutluluk ışığını söndürür" hadis-i şerifinden yola çıkarak inşallah hiç bir evladın mutluluk ışığı sönmesin dileğimle, şehit babaları başta olmak üzere tüm babalarımızın gününü kutluyor; ebediyete intikal etmiş babalarımızı saygı ve hürmetle anıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.