AK Gençlerden ABGC Başkanı Ulucan’a ziyaret

AK Gençlerden ABGC Başkanı Ulucan’a ziyaret
ABONE OL
AK Parti Aydın Gençlik Kolları yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti(ABGC) Başkanı Cem Ulucan’ı ziyaret etti.

ABDURRAHMAN FIRAT -  ABGC Başkanı Cem Ulucan, AK Parti Aydın Gençlik Kolları yönetimini ağırladı. Hedef Gazetesi merkez ofisinde gerçekleşen ziyarete AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sercan Akdağ, yönetimde yer alan Fatma Nur Alkoç, Yusuf Acar, Ahmet Safa Barutçu ve Rıdvan Aktar  katıldı. AK Partili Gençler, Başkan Ulucan’a çiçek takdim edip bütün gazetecilerin gününü kutladı. 
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette gençlerle sohbet eden ABGC Başkanı Ulucan, gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çekerek, “Özellikle yerel medya sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Ancak tüm sıkıntılara rağmen meslektaşlarımız büyük bir özveri göstererek halkın haber alma hakkını korumaya çalışıyorlar. Doğru ve objektif habercilik yapma kaygısı taşıyan meslektaşlarımın yaşadıkları sıkıntıların bir an önce çözüme kavuşmasını dilerim. Bunun da öncelikli olarak basın meslek yasasının çıkmasıyla sağlanabileceğine inanıyorum. Bu yasa çıktığında daha vasıflı ve kalifiye gazeteciler ile gazeteler ortaya çıkacaktır” dedi.
AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sercan Akdağ da, haber alma ve yayma hakkının en etkili araçlarından biri olan basının, kamuoyunun doğru, tarafsız, eksiksiz ve hızlı bilgi alması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

whatsapp-image-2020-01-13-at-13-47-42-1.jpegwhatsapp-image-2020-01-13-at-13-47-42-2.jpegwhatsapp-image-2020-01-13-at-13-47-42-3.jpegwhatsapp-image-2020-01-13-at-13-47-42.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.