AK Parti 81 ilde sahaya inecek

AK Parti 81 ilde sahaya inecek
 Muhabir
AK Parti yerel seçimlerdeki oy kaybının nedenini araştırmak için 81 ilde sahaya inecek. Geniş çaplı anket çalışması yapılacak.

Aydın Hedef Gazetesi Muhabiri Şevval Ateş'in haberine göre; Yerel seçimlerin tamamlanmasıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ülke genelinde birinci parti oldu. AK Parti'de ise istenilen sonuç alınamadı. Yerel seçimlerin hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MYK'sını topladı. Erdoğan toplantıda seçim sonuçlarının nedenlerinin araştırılması için bir kurul oluşturulması talimatını verdi.

81 İLDE SAHAYA İNİLECEK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısa sürede kendisine bir rapor da sunulmasını istedi. Bu doğrultuda 81 ilde sahaya inecek olan AK Parti büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde seçmenin kendisine neden oy vermediğini araştıracak. 40 sorudan oluşan bir anket çalışması yapacak olan partililer Vatandaşlara, 'Ne beklentiniz var?', 'AK Parti belediyesinden memnun muydunuz?', 'Neden sandığa gitmediniz?' gibi sorular sorulacak. Daha sonra anketler çalışma kurullarında değerlendirilip, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.