AK Parti Aydın tam kadro katıldı

AK Parti Aydın tam kadro katıldı
ABONE OL
AK Parti’nin 31 Mart analizi için kampa girdiği Kızılcahamam’da düzenlenen 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na Aydın’daki AK Partili ilçe belediye başkanları da tam kadro katıldı. 

(MURAT TAN) AK Parti üç gün süren 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Kızılcahamam'da kampa girdi. Kampta Aydın heyeti olarak, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamid Burak Aykut, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde ile AK Parti’li Aydın ilçe belediye başkanları Nuri Güler(Köşk), Mehmet Erol(Buharkent), Metin Ertürk(Kuyucak), Ufuk Altıntaş(Bozdoğan) ile Nedim Kaplan (Koçarlı) da katıldı. 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, seçim değerlendirmesinin yanı sıra il, ilçe ve belde belediye başkanlarına önemli tavsiye ve uyarılarda bulunulurken, Aydın’daki yerel seçim sonuçları da masaya yatırıldı. 

“YENİ DÖNEMİN YOL HARİTASI HAZIR”

2014 ve 2019 yerel seçimlerinin karşılaştırılmalı olarak değerlendirildiği kampta yeni dönemin yol haritasının da görüşüldüğünü söyleyen AK Parti Aydın İl Başkanı Özmen, “3 gün süren kampımız Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın konuşmasıyla tamamlandı. Artık yeni dönemin yol haritası hazır. Gayet verimli bir toplantı olduğunu düşünüyoruz. Kampımızın ilk gününde yerel yönetimlere dönük bölge toplantılarına katıldık. Belediye başkanlarımızın yanı sıra il kadın ve gençlik kolları başkanımızla Aydın heyeti olarak toplantılara katıldık. AK Parti Aydın Milletvekilimiz ve MKYK Üyemiz Metin Yavuz da toplantılara bizimle iştirak ettiler. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki, Çevre ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan’ın da sunumları oldu. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da belediye başkanlarımızı bilgilendirici detaylı sunumlarına katıldık” dedi. 

“AYDIN’DAKİ SEÇİM SONUÇLARI DA DEĞERLENDİRİLDİ”

AK Parti’nin Aydın heyeti olarak katıldıkları kampta ildeki seçim sonuçlarına dönük istişarelerde de bulunulduğunu söyleyen Özmen, “Ana kademe olarak kampın ikinci günü kadın ve gençlik kollarımızla da ayrı bir istişare toplantısına katıldık. Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’ın sunumuyla gerçekleşen ve belediyelerdeki bütçe planlamalarına ve yeni yol haritasına dönük toplantıya da iştirak ettik. İstişare toplantılarımızın tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın kapanış konuşmasıyla kampımız tamamlandı. Toplantı kapsamında Aydın’daki seçim sonuçlarıyla ilgili de değerlendirmeler yapıldı. Yeni dönemde yapmamız gerekenler ve önümüzdeki süreçte yol haritasına dönük planlamalarla ilgili de gerekli görüşmeler ve istişareler sağlandı. İnşallah önümüzdeki dönemde kamptan aldığımız veriler ışığında Aydın’da da bunlar uygulanacak” diye konuştu. 

ak-parti-aydin-yeni-doneme-hazir-103817-4c5c7cc5b8bed4c2c5fcfa54963d367f.jpgak-parti-aydin-yeni-doneme-hazir-103817-4e078a024bfe18940cce8ee66e65fc1b.jpgak-parti-aydin-yeni-doneme-hazir-103817-f05d5fa326673ddfd3ad1e2ebe489f81.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.