AK Parti Aydın’da akademi başvuruları uzatıldı

AK Parti Aydın’da akademi başvuruları uzatıldı
ABONE OL
AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın’da Siyaset Akademisi kayıtlarının 31 Ocak Cuma gününe kadar uzatıldığını söyledi. 

MURAT TAN- AK Parti Aydın Ar-Ge Birim Başkanlığından daha önce yapılan duyuruda 27 Ocak’ta başvuru süresi dolacak olan Siyaset Akademisi kayıtları 31 Ocak Cuma gününe kadar uzatıldı. Partililerin yoğun isteği üzerine Siyaset Akademisi kayıtlarının başvuru tarihini 31 Ocak’a uzattıklarını söyleyen AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, akademiye Aydınlıların ilgisinin yüksek olduğunu kaydetti. 

“AYDINLILARI DAVET EDİYORUM

2008 yılında faaliyete geçirilen ‘19. Dönem Siyaset Akademisi’nin Şubat ayında başlayacağını söyleyen Özmen, "Yoğun istek üzerine 19.Dönem Siyaset Akademisi kayıtlarımız 31 Ocak 2020 tarihine kadar uzatıldı. 13 Ocak’ta başlayan Siyaset Akademisi başvuruları Ar-Ge Başkanlığımızın aldığı karar doğrultusunda Cuma günü sona erecek. ‘Siyaset Akademide Başlar’ konsepti ile yapılacak olan 19. Dönem Siyaset Akademisi’ne 18 yaşını doldurmuş demokratik katılıma, siyasete ve ekonomiye ilgi duyan, sosyal ilişkilerini geliştirmeyi hedefleyen, kişisel birikim ve donanımını arttırmak isteyen her hemşerimizi davet ediyorum” dedi.

ak-parti-aydinda-akademi-basvurulari-uzatildi-146865-5f38fa465e2250f98757491afa7945db.jpg



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.