AK Parti Aydın’da ‘Çürük Patates’ler kim? 

AK Parti Aydın’da ‘Çürük Patates’ler kim? 
ABONE OL
Aydın’da yaşayan Eski Bakanlık Basın Müşaviri Mehmet Ali Ataman, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’e ‘Çürük Patatesler’i aralarına almamaları yönünde uyarıda bulundu.

Aydın’da yaşayan Gazeteci ve Eski Bakanlık Basın Müşaviri Ataman, sosyal medya hesabından AK Parti Aydın İl Başkanı Özmen’e teşkilat çalışmalarına ilişkin çağrı yaptı. Zaman zaman açıklamalarıyla sosyal medyada gündem olan Ataman, Başkan Özmen’den teşkilat çalışmalarında çürük patatesleri aralarına almamalarını istedi. 

“AK PARTİ’YE ZARARI OLUYOR” 

Ataman, konuyla ilgili paylaşımında, “Sn. Başkanım. Aydın da teşkilat çalışmalarında "Çürük Patatesleri.!" aranıza almayın. Sizin iki kazanımınızdan O "Çürük Kokusu.!" beş götürüyor. İnsanlara tepeden bakan, Devlete, vatandaşa borçlarını ödememek için fırıldak çevirenlerin AK Parti’ye zararı oluyor” ifadelerini kullandı. 

Ataman’ın Devlete ve vatandaşa borçlarını ödememek için fırıldak çevirmek itham ettiği kişi ya da kişilerin kim olduğuna anlam verilemezken, Başkan Özmen konuyla herhangi bir cevap da bulunmadı.  

ak-parti-aydinda-curuk-patatesler-kim-301038-49fae4055df4bf9bfd19c152609658cf-001.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum