AK Parti Genel Merkezi’nden üst düzey isimlerin katılacağı törende, farklı ilçelerden çok sayıda muhtar ve azaya parti rozeti takılacak. Yerel siyasete yönelik güçlü mesajlar verilmesi bekleniyor.

Muhtar ve Azalara Katılım Töreni
Efeler ilçesindeki Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali düğün salonunda saat 29 Haziran Pazartesi günü saat 11.00'de başlayacak programa, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Demir ile AK Parti Genel Sekreteri Eyüp Kadir İnan katılacak. Program kapsamında AK Parti Genel Merkezi yöneticileri, Aydın’ın farklı ilçelerinden gelen muhtar ve azalarla bir araya gelecek. Törende çok sayıda muhtar ve azaya AK Parti rozeti takılarak partiye katılımları resmiyet kazanacak.

Son dönemde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile üç ilçe belediye başkanının AK Parti'ye katılımının ardından kentte siyasi gücünü artıran AK Parti'nin, yeni katılımlarla birlikte yerel yönetimlerdeki etkisini daha da güçlendirmesi hedefleniyor.






