AK Parti Aydın’da ‘Ünal’ tepkisi 

AK Parti Aydın’da ‘Ünal’ tepkisi 
ABONE OL
AK Parti Aydın eski Koordinatörlerinden 26. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal’ın partisinden istifa etmesi Aydın’da da kısmen yankı buldu.

MURAT TAN - Ünal’ın koordinatörlüğü döneminde Aydın ile ilgili kararlarının sorgulanmasını isteyen AK Partililer, tepkilerini yüksek sesle dillendirdi. 

26. dönem AK Parti Konya milletvekili ve geçtiğimiz süreçte Ege Bölgesi Koordinatörlüğü de yapan Ömer Ünal, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ardından partisinden istifa ettiğini açıkladı. En son 2017’deki 6. Olağan Kongre sürecinde Aydın’da koordinatörlük görevinde bulunan Ünal, istifasıyla ilgili açıklamasında, AK Parti’nin kuruluş ilkelerinden uzaklaşması nedeniyle istifa ettiğini söyledi. Ünal’ın istifası Aydın’da da kısmen yankı bulurken, ildeki AK Parti cephesinde sert eleştirileri de beraberinde getirdi. Ünal’ın istifasıyla ilgili sosyal medya hesabındaki bir yorumunda değerlendirmede bulunan AK Parti Nazilli önceki dönem İlçe Başkanı İmran Acar, “Asıl yapılması gereken, bu kullanılan kişilerin makam sahibi iken attıkları imzaların, verdikleri kararların ve yaptıkları tercihlerin irdelenip sorgulanması ve sıkı bir takibi olmalıdır” dedi. 

“YOKLUKLARI DAHA HAYIRLI OLACAKTIR”

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabındaki paylaşımında, isim vermeden Ünal’a ve parti teşkilatlarındaki istifaya meyilli isimlere de göndermede bulunan 23-24-26. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem,  daha önce partililerine yaptığı ‘Fitneye kapılmayın’ uyarısına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Erdem, “AK Parti’yi bölme amaçlı operasyonlara başlandı. Makam-mevki kaybedenler ve kuyruk acısı olanlar operasyonlarda kullanılıyor ” dedi. Erdem’in paylaşımına partililerinden bir çok yorum gelirken, AK Parti Nazilli önceki dönem İlçe Başkanı İmran Acar, “Fırtınalar bazen iyidir Sayın Vekilim. Güvertede biriken pislikleri alır götürür. Bunda da bir hayır vardır. "Makam mevki kaybedenler ile kuyruk acısı olanların kullanılmasına" şaşırmamak gerek. Demek ki her ortamda kullanılmaya müsaitlermiş. Yoklukları daha hayırlı olacaktır. Asıl yapılması gereken, bu kullanılan kişilerin makam sahibi iken attıkları imzaların, verdikleri kararların ve yaptıkları tercihlerin irdelenip sorgulanması ve sıkı bir takibi olmalıdır” dedi. 

“AK PARTİ SIRADAN BİR PARTİ DEĞİLDİR” 

Aynı zamanda AK Partili kimliğiyle bilinen S.S. Aydın Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Cengiz Ovalıoğlu ise Erdem’in paylaşımına yaptığı yorumunda, “Bizler de bu ihanet karşısında boş boş oturup bakacağımıza gereken tepki ve çalışmaları yapmamız gerekir. AK Parti sıradan bir parti değildir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, davası büyük ve Tam Bağımsız Türkiye Davasıdır” ifadelerini kullandı. 

ak-parti-aydinda-unal-tepkisi-126950-7914e4a0c3e45448036d6e1a9a09c9bb.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum