AK Parti Efeler İlçe Danışma Meclisi toplandı   

AK Parti Efeler İlçe Danışma Meclisi toplandı   
ABONE OL
AK Parti Efeler İlçe Danışma Kurulu toplantısı Aydın Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti MKYK üyesi ve AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, birlik beraberlik mesajları verirken partililerine kenetlenme çağrısında da bulundu. 

MURAT TAN - AK Parti Efeler İlçe Danışma Kurulu toplantısına, 23-24-26. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, 22. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Rıza Acar, AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Duygu Göğde, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Abdülhamid Burak Aykut, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı, AK Parti Efeler Kadın Kolları Başkanı Ayten Karadağ, AK Parti Efeler Gençlik Kolları Başkanı Seyhan Koyuncu ile birlikte çok sayıda partili katıldı. Toplantıda Efeler İlçe Başkanı Gülaştı 22 aylık çalışmalarını anlatırken, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ise partililerine kenetlenme çağrısı yaptı.
  
“PARTİMİZİN HEDEFLERİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

31 Mart Yerel Seçimi ile birlikte gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunulan toplantı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçikler için dua edilen toplantıda ilk konuşmayı yapan AK Parti Efeler İlçe Başkanı Gülaştı, Yerel Seçim sürecine ve göreve atandığı 22 aylık döneme ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. “Biz, AK Partili siyasetçileriz. Biz düğünlerle, nişanlarla, doğum günleriyle, açılışlarla Efeler ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğunu paylaşıyoruz” diyen Gülaştı, “196 organizasyonda insanların mutluluğunun yanında olmuş. Evet, bizler AK Partili siyasetçileriz. Cenazelerle, taziyelerle, hastalıklarla, doğal afetlerle vatandaşımızın zor gününde yanında olmaya gayret ettik. Toplam 158 ziyaretle ailelerin yanında olmuşuz. AK Parti’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. 

“BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR”

Gülaştı’dan sonra kürsüden yaptığı konuşmada birkaç ay içinde ilçe kongrelerinin başlayacağını söyleyen AK Parti Aydın Milletvekili Yavuz, “Sonrasında da nasip olursa il kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongrelerimizi büyük bir heyecan ve coşkuyla yaparak inşallah çok daha güçlü şekilde çıkacağız. Hep birlikte sevdamız olan ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz, bizim derdimiz Aydın’a hizmet. Tabi ki bu bir bayrak yarışı. Bugün bu yarışa bizler devam ediyoruz. Burada önemli olan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize yakışan bir duruş sergilemektir. Her arkadaşımız üzerine düşen görevi yerine getirmiş ve bu bayrağı bir arkadaşımıza devretmiştir. Hiçbir arkadaşımız bir diğerinden üstün olmadığı gibi hiçbir emek, bir diğerinden daha az kıymetli değildir” diye konuştu.  

“MUTLAKA KENETLENMEMEMİZ GEREKİYOR” 

Partililerine kenetlenme çağrısında da bulunan Yavuz, “Ne yazık ki siyaset bazı konuları, bazı değerleri bize unutturmuş. Gördük ki ilçe başkanlarımız, birilerinin gelip bir selam vermesini bekliyormuş. Onlarla hasbihal ettik, onların tecrübelerinden faydalandık, onlar da çok mutlu oldular. Partimize sahip çıkmış, yön vermiş insanlarımızı sevsek de sevmesek de hep birbirimizi sevmek durumunda değiliz. Bizim hatalarımız var, onların da hataları olmuştur. Fakat davamız bir ise bir adımlık faydası bile varsa o kişilerle aynı yolda yürümekten hepimizin onur duyması gerekir. İnşallah bunu tamir edeceğiz. Bu bizim bir eksikliğimizdi. 2023’ün göz açıp kapatıncaya kadar gelecektir. Mutlaka kenetlenmemiz gerekiyor. Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız engel, elde edemeyeceğimiz zafer yoktur” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından toplantı, basına kapalı olarak devam etti. Toplantının basına kapalı gerçekleşen kısmında, parti içi istişarelerde bulunulurken talep ve öneriler de gündeme getirildi. 

ak-parti-efeler-ilce-danisma-meclisi-toplandi-132508-7df0021932fede0bd8412afc1970024e.jpgak-parti-efeler-ilce-danisma-meclisi-toplandi-132508-63fe37227220e90914fb1c4f564daf7e.jpgak-parti-efeler-ilce-danisma-meclisi-toplandi-132508-c0c924957584cb0f7faa889de507eab7.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.