AK Parti Efeler'de danışma toplantısı yapıldı

 AK Parti Efeler'de danışma toplantısı yapıldı
ABONE OL
AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, partililerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, partinin Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir'in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Merkez AR-GE Eğitim Başkan Yardımcısı Seda Sarıbaş, önceki dönem Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, partinin belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı mensupları ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Elbir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 vizyonu doğrultusunda Efeler ilçesinde gerçekleştirdikleri çalışmalara değindi. Elbir'in ardından söz alan Sarıbaş ise Türkiye'nin AK Parti iktidarında yaşadığı değişimden bahsetti. Konuşmaların ardından gerçekleştirilen zeybek gösterisi renkli görüntülere sahne olurken Elbir, toplantıya katılan partililere teşekkür etti.
"DURMAK YOK YOLA DEVAM"
Toplantının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Elbir, "AK Parti MKYK üyemiz ve GM AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcımız Sayın Seda Sarıbaş'ın teşrifleri ile genişletilmiş Efeler ilçe danışma meclisi toplantımızı gerçekleştirdik. İlçe danışma meclisi toplantımıza teşrifleri sebebi ile MKYK üyemiz Sayın Seda Sarıbaş başta olmak üzere toplantımıza katılım sağlayan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi. 

efeler-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi-242298-9d358e10c19d5cc921415e2a1075ae7e.jpegefeler-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi-242298-8400912093abfb8d588cd5e6b338a334.jpegefeler-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi-242298-c2603d3b898a6aad79caf93f679f9b8f.jpeg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.