AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Aykut istifa etti

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Aykut istifa etti
ABONE OL
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamid Burak Aykut görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

MURAT TAN- AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamid Burak Aykut, partideki görevinden ayrılma kararı aldığını kamuoyuna duyurdu. 
Açıklamasında, “Geçtiğimiz günlerde üzerime atıfta bulunulan asılsız iddia ve iftiraların hukuki olarak takibi yapılmakta olup şahsıma yöneltilen bu iftiraların hizmetinde bulunmaktan onur duyduğum partime ve kutlu bildiğim bu davaya zerre zarar vermesine kesinlikle müsaade etmeyeceğimin bilinmesini isterim” diyen Aykut, şahsına yakıştırılan iftiraların partisine zarar vermesini istemediği için görevinden ayrılma kararı aldığını söyledi. 
“MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”
Aykut istifasıyla ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “2008 yılında partimizin il gençlik kolları yönetim kurulu üyesi olarak başladığım hizmet yarışını 2018 Mart ayından bu yana il gençlik kolları başkanı olarak yürütmekteyim. Haklılığımın ortaya çıkacağına hem genel merkez yöneticilerimin hem de şahsımın inancı sonsuzdur ancak Partimizin adını kullanarak şahsıma yakıştırılan iftiraların Partimize zarar vermesini istemediğimden dolayı sürdürdüğüm AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden ayrılma kararı aldım. Partimize hizmet etmenin mevkii ve makamla olmadığını düşünüyor, her ne şart ve koşulda olursa olsun bize inanan ve güvenen arkadaşlarımızla mücadelemize devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum. Bu süreçte başta Genel Merkezimiz olmak üzere, İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve teşkilatımıza bize olan güven ve destekleri için teşekkür ediyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.
Öte yandan edinilen bilgilere göre Aykut’u yerine AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na yeni başkan atanana kadar İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ali Demir’in vekalet edeceği öğrenildi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.