AK Parti iz bırakmaya devam ediyor

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı, ilçede bir ay içerisinde neler yaptığını açıkladı. Açıklamada, AK parti yöneticilerinin davaya, ilk günkü aşkla Efeler’in sokaklarında iz bırakmaya devam edecekleri belirtildi.

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı, ilçe merkezindeki saha çalışmalarına devam ediyor. Teşkilat buluşmalarını sıkça yaptıklarını belirten teşkilat üyeleri, esnaf ziyaretiyle birlikte düğünlere de giderek mutluluğa ortak olduklarını kaydetti. Açıklama şöyle devam etti:

“Davamıza olan bağlılığımızla ilk günkü aşkla Efeler’in sokaklarında izimizi bırakmaya devam edeceğiz. İl Başkanımız, milletvekillerimiz, ilçe başkanımız ve yöneticilerimiz ile birlikte siz değerli hemşehrilerimizle gönül bağımızı hiç koparmadık. Yıllardır olduğu gibi bizi bu denli diri tutan şey nedir diye merak edenler olursa; teşkilat buluşmalarımızda kocaman bir aile olduğumuzu gösteren yüreklerdeki sıcaklık, esnaf ziyaretlerimizde bir bardak sıcak çay eşliğinde sorunlara çözüm üretme adına yaptığımız sohbetlerin esnaflarımız için ne denli kıymetli olduğunu ve bizi ailelerinden bir birey gibi karşılamalarının sıcaklığı, mutlu çiftlerimizi özel günlerinde yalnız bırakmamak için katıldığımız düğünlerdeki o samimi ortam, ilçe sınırlarımız içerisinde bulunan kurum ve kuruluş ziyaretlerimizde ev sahiplerinin bizi gördüğü anda yüzlerinde beliren gülümseme ve daha nicesi… Şiarımız acıyı paylaşmak, sevince ortak olmaktır. Efeler için zaman, mekan ve insan ayrımı yapmadan davamızı anlatacağız.”

İzlenme: 711
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar