AK Parti Nazilli, Abak ile yola devam ediyor

AK Parti Nazilli, Abak ile yola devam ediyor
ABONE OL
​​​​​​​Adalet ve Kalkınma Partisi Nazilli İlçe Başkanlığının 7. Olağan Kongresi Ahmet Şensan Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla Nazilli gerçekleşti. Kongrede mevcut başkan Mustafa Abak yeniden ilçe başkanı seçildi.

AYŞE AKTAŞ- Nazilli Belediyesi Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen AK Parti Nazilli 7. Olağan Kongresine Genel Merkez Teşkilatlanmalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir’in yanı sıra Aydın İl koordinatörü Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim, Rıza Posacı, Metin Yavuz, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, AK Partili Belediye Başkanları, AK Parti ilçe başkanları, eski milletvekilleri ve eski ilçe başkanları, muhtarlar, STK üyeleri, oda başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Divan Başkanlığını Aydın İl koordinatörü Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya’nın yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Faaliyet raporu ve gelir gider tablosunun okunmasının ardından oy birliğiyle yönetim ibra edilmiş oldu.

‘İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ’
Tek listeyle gidilen seçimde Mustafa Abak kongrede yaptığı konuşmada sözlerine, İdlib şehitlerini anarak başladı. Abak, “İslam'ın bayraktarlığını yapan son kale olan ülkemiz yani Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bunun için ülke ve millet olarak yeni bir istiklal mücadelesi verdiğimizi belirtmek istiyorum. İnşallah bu mücadeleyi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde zaferle neticelendireceğiz. Bunun için bize düşen bir olmak, iri olmak, diri olmak, kardeş olmak, hep birlikte Türkiye olmaktır. Türkiye düşmanı hangi odaklar var ise onlarla işbirliği içinde olan bir muhalefet ile maalesef ayrı bir mücadele içindeyiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çok güzel bir sözü var. ‘Türkiye'de neredeyse her şeyin yerlisini ve millisini yaptık, ana muhalefet konusunda bunu başaramadık’ diyor kendisi. Gerçekten de gittikleri yerlerde ülkesini şikayet eden, ‘İdlib'de ne işimiz var?’ diyen bu zihniyet, bırakın muhalefeti dış odakların ve diş güçlerin içerideki maşasıdır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, inandığımız yolda yürümeye, Nazilli'ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle kongremizde seçilecek olan yönetim kurulu üyelerimizi ve il delegelerimizi şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu.

‘BELEDİYE BAŞKANI MAKSADINI VE HADDİNİ AŞMIŞTIR’
Nazilli’de yapılan İYİ Parti’nin 23 Şubat günü yaptığı kongrede Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın konuşmasını eleştiren Başkan Mustafa Abak, “İlçe Başkan adayını ağzından duymadığımız konuşmayı, ne yazık ki seçilmiş Nazilli Belediye Başkanının ağzından hep birlikte duyduk. Kendileri o gün maksadını ve haddini aşar bir şekilde ‘Bir dahaki sefere parti kongresini sarayda yapacağız’ diyerek, bizim nezdimizde seçilmiş bir belediye başkanı olarak tarafsızlığını yitirmiştir. Sayın Belediye Başkanı sizlere naçizane tavsiyemiz Nazilli adına hizmet ve proje üretin lütfen. Yaklaşık 1 yıllık hizmet karneniz ne yazık ki zayıf. Belki de siyasi tarihimizde 82 mahallesi bulunan ve 60 mahalle muhtarının hizmet alamamaktan dolayı şikâyetçi olduğu tek belediye sizsiniz. Sayın Başkan, bizim tanıdığımız Ülkücü Kürşat Engin Özcan bu lafları edecek insan olmaya, bugün ki konjonktürde ortaklık yaptığınız siyasi zihniyete dikkat etmenizde, onlarım dolduruşlarına gelmemenizde büyük fayda var. Zira bu memleket CHP zihniyetinden yasaklılık ve kıtlık dışında hiçbir şey görmemiştir” dedi.

‘AYDINIMIZIN ÖRNEK BİR İL OLACAĞINA İNANIYORUM’
Düzenlenen kongrede konuşma yapan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Yerel seçimlerde istediğimiz neticeyi alamadık. Şimdi artık tam zamanı, önümüzdeki seçimlerde Aydınımızın örnek bir il olacağına inanıyorum ve bunun sözünü buradan sizlere veriyorum. Milletvekillerimizin başkanlarımızın uyumlu çalışmaları ile Aydın'ı nakış nakış işleyerek burada da hedefe ulaşacağız. Bu vesile ile bugüne kadar ilçemizde kuruluştan bugüne görev yapmış herkese teşekkür ederim. Bugün seçilecek yeni yönetime de görevlerinde yüz aklığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bizim teşkilatımız bir aile gibidir diyen AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim de “Ailemize ne kadar fazla üye kazandırırsak, daha büyük oluruz. Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kollarımız, Mahalle Başkanlarımız ve yönetimlerimizin bu konuda çalışmalarını yürütmesi önemlidir. Allah'ın izniyle, 2023'e kadar yapacak olduğumuz çalışmalar neticesinde, Haziran 2023 Genel Seçimlerinde ve Mart 2024 Yerel Seçimlerinde ilçemizde başarıyı elde edeceğimize inancım tamdır” diye konuştu.

nazillide-ak-parti-mustafa-abak-ile-guven-tazeledi-152662-16c093d16c888dc88e157f52311ba434.jpgnazillide-ak-parti-mustafa-abak-ile-guven-tazeledi-152662-ac3000834f1e5d5f243ad6e14a04d995.jpgnazillide-ak-parti-mustafa-abak-ile-guven-tazeledi-152662-ba2b395410cc3d651be7c2629ea580d5.jpgnazillide-ak-parti-mustafa-abak-ile-guven-tazeledi-152662-f5259c710024b83940e7a4615c32b9e7.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.