AK Parti Nazilli'de Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

AK Parti Nazilli'de Danışma Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi
ABONE OL
AK Parti Nazilli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Nazilli Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

AYŞE AKTAŞ- Toplantıya AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Aydın İl Koordinatörleri, Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, yönetim kurulu, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.İlçe Danışma Meclis Toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra toplantı açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak gerçekleştirdi.

İlçe Danışma Meclisi toplantılarının bundan böyle genel merkez talimatı ile ayda bir yapılacağına değinerek kongre sürecinin de 7 Ekim tarihi itibari ile başladığını söyleyen Abak, Barış Pınarı Harekatı’na değindi. Abak, “Cumhurbaşkanımızın talimatı ile askerimiz oraya gitti. Avrupa bir taraftan bağırıyor, Amerika’nın şaşkın başkanı oradan bağırıyor, çeşitli tehditlerde bulunuyor. Ama yılmayan, korkmayan bu ülkenin Cumhurbaşkanı sayesinde 4-5 gün gibi kısa sürede Barış Pınarı Harekatı’nda sonuç elde ettik. Sahada kazandık, masada da kazandık. Biz bu işi başardık” dedi.

KASIM’DA DELEGE SEÇİMLERİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
AK Parti’de 3 yılda bir olağan kongrenin yapıldığını hatırlatan Abak, “7 Ekim’de kongre sürecimiz resmen başladı. Delege seçmen listemiz askıya çıktı ve 16 Ekim’de askıdan indi. Kasım ayında da delege seçimlerini gerçekleştireceğiz. Kongremizi de delege seçimlerini  de tamamlayacağız” dedi.

TÜRKİYE HEM SAHADA HEM MASADA KAZANDI
Abak’ın konuşmasından sonra AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim konuşma yaptı. Erim, konuşmasında Türkiye’nin hem sahada hem de masada kazandığını ifade ederek “Dün 15 Temmuz’da olduğu gibi bugün de ülkesini cansiperane koruyacak teşkilatlarımız var. 9 Ekim tarihinde başkomutan Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Barış pınarı Harekatı’nda şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Yine her zaman olduğu gibi destan yazdı. Daha harekâtın 9. gününde 65 yerleşim merkezi bin 360 km’lik alan terör örgütü unsurlarından temizlendi. Bu alanlar ise sivil kayıp verilmeden temizlendi. Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 750’yi geçti. ABD ise sahada üstün başarı gösteren Türk askerinin bu operasyonu sayesinde görüşme talep etti. Biz diyoruz ki ‘İyi komutanlar sahada, iyi politikacılar masada ve boyun eğmeden bu operasyonda istediğimizi aldık.’ Şehrimizin yerel yönetimin değiştirmek amacı ile çalışmalarımıza başladık. Mahalle mahalle, sokak sokak çalışmamalar yaptık, istediğimiz sonuçları alamasak da. Sorunları yakından takip ediyor, yerel yönetimlere iletiyor ve sorunları çözmek için çalışıyoruz” dedi.

Konuşmalardan sonra başkanlık divanı oluşturuldu ve başkanlık divanı partililerin soru ve cevapları ile toplantı basına kapalı olarak devam etti.

ak-parti-danisma-meclisi-toplantisi-gerceklestirildi-132452-6e256cdd806fa86d58521a9f7e7617c4.jpgak-parti-danisma-meclisi-toplantisi-gerceklestirildi-132452-b8af47a20adfa0b966fff1c5a29c89b1.jpgak-parti-danisma-meclisi-toplantisi-gerceklestirildi-132452-eec000c17b8ab23ceca9f0320367dcb4.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.