Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 164. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda değişim mesajı verirken, toplantıda AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Alp Kayır ile AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın da hazır bulundu. Toplantıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, yeni dönemde tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’daki AK Parti’li belediyelerin proje ve çalışmalarının da AK Parti Genel Merkezi tarafından titizlikle takip edileceğini kaydeden Başkan Ökten, olağan kongre takviminin başlamasıyla birlikte partideki yenilenme süreci kapsamında teşkilatların da yenileneceğine işaret etti.

okten-il-baskanlari-toplantisini-degerlendirdi-ak-partiden-aydindaki-belediyelerine-yakin-takip-470604-37d5d7c8b19a1263e9c36bdfd3b472a0.jpg

“İLÇE VE İL KONGRELERİ YAPILACAK”

Aydınlı çiftçi yanlışlıkla traktör sahibi oldu Aydınlı çiftçi yanlışlıkla traktör sahibi oldu

Yerel yönetimlerle ilgili takip sistemi konusunda AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne kadar titiz olduğuna değinen Başkan Ökten, “Sadece program güncellemeleri kapsamında yeni dönemde hem belediyelerimizin projelerinin ve çalışmalarının takibi hem de biz de olmayan belediyelerin ihtiyaçları ve durumlarının takibi konusunda da hassas olunacak. Bunun yanında 164. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Sayın Cumhurbaşkanımız hem yerel seçim hem de teşkilat değerlendirmesiyle ilgili olarak konuşmalarını yaptı. Diğer ilgili bazı birimlerimiz, genel başkan yardımcılarımız da değerlendirmelerde bulundular. Bir dahaki ‘İl Başkanları Toplantısı’ 16 Temmuz’da yapılacak. Bizim 2023 yılı Ekim ayında yaptığımız genel kurul, olağanüstü kongreydi. Bu yıl yapılacak olan olağan kongremiz öncesinde ilçeler ve iller kongrelerini gerçekleştirecek” dedi.

“KONGRE TAKVİMİ HENÜZ BELİRLENMEDİ”

“Bunun yanında mutlaka her dönem olduğu gibi ilçeler ve illerde de AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı nezdinde yenilenmeler ve partiye yeni katılımlar olacak” diyen Ökten, “İşin doğasında ve gereğinde bir süreç izlenecek. Henüz kongre takvimi belirlenmedi. Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız kongre takvimini belirleyip bize ilettiğinde takvim başlamış olacak Halihazırda bu yönde bir çalışma başlatılmış değil” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi