Başkan Arıcı’nın 5 yılın sonunda iflas bayrağı çekerek tarihe geçeceğini iddia eden AK Parti İlçe Başkanı Fatih Demir, Başkan Arıcı’nın görev süresi boyunca bahaneler ürettiğini belirterek Arıcı'yı "Misafir Belediye Başkanı” olarak tanımladı.

Ak Partili Demirden Chpli Ariciya Dere Tepkisi Enerjinizi Bahaneye Degil Hizmete Harcayin 571827 97B2334983D5526316Fb4E5246Aff30C

“İLÇENİN SORUNLARINI BİLMİYORSUN”

Demir açıklamasında ‘Koçarlı’nın “Misafir’ Belediye Başkanı seçildiğin günden beri hizmet etmek yerine ağladın bahanelere sığındın. İlçede varlığın yokluğun belli değil. Her gün saat 18.00 olduğunda ilçeyi terk ediyorsun. ‘Misafir’ Belediye Başkanı deyince kızıyorsun. Misafir olduğun için ilçenin sorunlarını bilmiyorsun, vatandaşı tanımıyorsun, vatandaşın derdine dertlenmiyorsun. Geldiğin günden beri işçinin maaşlarını hiçbir zaman düzenli ödeyemediğin gibi işçilerin eksik almış olduğu maaşları yatırdığında bunu şov malzemesi yapmaya kalktın. İşçi emekçi kardeşlerimizin eksik maaşlarından dolayı Ramazan Bayramlarını zehir ettin” dedi.

Ak Partili Demirden Chpli Ariciya Dere Tepkisi Enerjinizi Bahaneye Degil Hizmete Harcayin 571827 8Aeed88E0576Fb3D1E9D8F4C482E7749

“5 YILIN SONUNDA TARİHE GEÇECEKSİN”

Belediyede kiralık araçların fazla olduğunu vurgulayan Demir, “Kiralık araçları kimden kaç paraya kiraladığını bugüne kadar açıklayamadın. Çünkü açıklamaya yüreğin yetmez. Belediyede satılacak mal bırakmadığın gibi özel bankalardan kredi talep etmeye başladın. 5 yılın sonunda Koçarlı Belediyesi’nde iflas bayrağını çekerek tarihe geçeceksin. Şimdiden Koçarlı Belediyesi’ne ait GES santralini satmanın hesaplarını yapmaya başlamışsın” diye konuştu.

Ak Partili Demirden Chpli Ariciya Dere Tepkisi Enerjinizi Bahaneye Degil Hizmete Harcayin 571827 3A68753Ac86D7416C3B830A3Ce70Bf4D

“İŞİNİZİ DÜZGÜN YAPMADIĞINIZDAN KAYNAKLI”

Arıcı’nın hizmet yerine bahane ürettiğini savunan Demir, “Misafir Başkan hizmet yerine bahane ürettiğin için ilçede vatandaşlarımız kokudan, sivrisinekten oturamaz oldu. Kocababa deresinin çöplerinin temizliği ile ilgili belediye arşivlerinde araştır. Devlet Su İşleri’nin açıklamasında da bahsedildiği üzere derelerin temizlik görevi belediyelere aittir. Kocababa deresinin bu halde olmasının sebebi sizlerin işinizi düzgün yapmadığınızdan kaynaklıdır. İş yapmaya gönlünüz olmadığından bu güne kadar hep bahaneler üretip kaçmayı tercih ettiniz. Bizim siyaset anlayışımızda sizlerin yaptığı gibi seçimi kaybedip Ege Eti kapatmak yok, seçimi kaybedip ertesi gün Büyükşehir Belediyesinin araçlarını geri almak yok. Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ile Koçarlı Belediyesi arasındaki protokol gereği arazözün kullanım hakkı Koçarlı Belediyesi’ne verilmiştir. Protokol gereği de Arazöz orman yangınları ile mücadele için geri alınmıştır. Bugüne kadar Koçarlı’ya yapılacak hizmetler konusunda AK Parti İlçe Teşkilatı’nın kapısını çaldın da
‘Misafir’ Başkan sana sırt dönen mi oldu? Başarısızlığınıza bahane aramaktan vazgeçin, enerjinizi vatandaşa hizmet etmek için neler yapabileceğinize harcayın” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Müzeyyen Damla Gümüş