AK Partili Meriç'e ilk rakip çıktı

AK Partili Meriç'e ilk rakip çıktı
ABONE OL
AK Parti Karacasu kurucu üyelerinden ve Geyre eski belediye başkanı Saddam lakaplı Hüseyin Gökçe, geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan aday adaylığının ardından şimdi de ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

GÜLAY ÖZTEKİN- AK Parti’nin henüz il ve ilçelerde kongre takvimi belli olmadan Karacasu İlçe Başkanı Fuat Meriç’e şimdiden rakip olan Gökçe, adaylığını sosyal medyadan duyurdu. Gökçe, “Reisçiyim, Erdoğancıyım. Dava adamıyım. Davaya sahip çıkmak için aday oldum. Karacasu’yu güzel hizmetlerle buluşturmak istiyorum” dedi. 

AK Parti’nin Karacasu ilçe ve Geyre Belde Teşkilatlarının kurucu üyesi, aynı zamanda il delegesi olan evli ve 4 çocuk babası Hüseyin Gökçe, 2009-2014 yılları arasında AK Parti’den girdiği seçimi kazanarak Geyre Beldesinde belediye başkanlığı yaptı. Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte beldeden mahalleye dönüşen Geyre’nin son belediye başkanı olarak tarihe geçen Gökçe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hayranlığı ile tanınan biri olup 19 yıldır hizmet verdiği partisine ve ilçeye hizmet etmek için adaylığa soyunduğunu söyledi. 

KİBRİT ÇÖPÜ KADAR MENFAAT SAĞLAMADIM
Her fırsatta Reisçi olduğunu dile getiren Gökçe, amacının parti oylarını yükseltmek ve AK Partinin davasına sahip çıkmak olduğunu ifade etti. Gökçe, “2014’ten sonraki seçimlerde büyük bir oy kaybını uğruyoruz. Partimiz içinde çoğu insan kendi menfaatine çalışıyor. Bizim davamız o değil. Bizim davamız memleketimizin huzur ve güveni ve partimizin oylarını yukarılara çıkarmak. Ben 19 yıldır partimin Karacasu üyesi olduğum halde kibrit çöpü kadar bir menfaatim yoktur. İki tane kızımı okuttum. Üniversiteden mezun olup evlenip gittiler. Allah mesut estin. Hiçbir zaman kızlarımı işe koyuverin deyip kimseye baskı yapmadım. Davamız bellidir. Ben partimizin daha yüksek oy potansiyeline sahip olması için çalışıyorum. Bölgede tanınmış bir kariyerimiz var gelmiş geçmişimiz bellidir. Adli ve çarşı sicilimiz temizdir. Hiç çalmadık çaldırmadık. Bugüne kadar hep dürüst bir siyaset yaptım. Oylarımızı yükseltmek, davamıza sahip çıkmak için adaylığımı açıkladım” dedi. 

“KARACASU’YU GÜZEL HİZMETLERLE BULUŞTURMAK İSTİYORUM”
Bir dönem önce de ilçe başkanlığına daha sonra da belediye başkan aday adaylığını açıkladığını sözlerine ekleyen Gökçe, ilk sırada olmasına rağmen Ankara’da önünün kesildiğini iddia etti. Gökçe, 27 bin nüfuslu Yörük aşiretinin çocuğu olduğunu ve bunu hiçbir zaman kullanmadığını belirterek, “Hiçbir zaman arkamız güçlü diye kimseye baskı da yapmadık. Biz vatan sevgisiyle dolu halkın adamıyız. Milletin hizmetkarı olan bir insanım. Maalesef benim hem belediye başkanlığı hem ilçe başkanlığı adaylığımda ön sırada çıktığım halde bizim önümüzü kestiler. 19 yıldır bu partiye hizmet ediyoruz. Ama partimize hizmet etmeyen insanlar parti içinde kendi sefalarını sürüyorlar. Bunlar bellidir. Parti içinde çok yanlış çıkarcı insanlar vardır. Ben Karacasu’da ilçe başkanı olurum olmam, kimler ilçe başkanı olursa olsun. Bu davaya sahip çıkan benimseyen halkın benimsediği insanların olmasından mutluluk duyarım. Nasip olur da bize tevekkül gösterirler ise sağlığım el verdiğince bir iki dönem daha hiçbir menfaate gözetmeksizin partime ve ilçeme hizmet etmekten onur duyarım. Karacasu’ya güzel hizmetlerle buluşturmak isterim” diye konuştu.

“DÜRÜST İNSANLAR GÖREVE GELSİN”
AK Parti’nin ülke genelinde durmadan zayıfladığını bunun da dava adamlarının olmayıp akşam başka sabah başka insanların partide olmasından kaynaklandığını belirten Gökçe, “Herkes para peşinde. Yok efendim oraya ben işe ben gireyim. O ihaleyi ben alayım. Çocuğumu işe yerleştireyim. Ben isterim ki her yerde düzgün insanlar çalışsın. Kaliteli, şeffaf, adaletli hizmet yapılsın. Biz bundan dolayı talibiz ilçe başkanlığına. Ben olsam da olmasam da dürüst insanlar gelsin. Sadece Karacasu değil, il başkanlığı dahil Aydın genelinde halkın benimsediği dürüst dava adamlarının gelmesini istiyorum” ifadelerini kullandı. 

saddam-ak-parti-karacasu-ilce-baskani-merice-rakip-cikti-134209-e8233fa0ca145b540c5abfc0ba760466.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.