AK Parti Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayarak tüm vatandaşların bayramını tebrik etti.

“HİZMET ANLAYIŞIMIZIN ETRAFINDA DAHA DA KENETLENDİK”

Savaş, mesajında, “Rahmet, bereket, paylaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan-ı Şerif’i uğurlamanın hüznüyle, güzelliklerin sembolü olan bayrama ulaşmanın sevincini bir arada yaşıyoruz. Bizleri sağlık ve afiyet içinde bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşturduğu için Rabbime bir kez daha şükrediyorum. Mübarek Ramazan ayında hemşehrilerimizle iftar sofralarında yalnızca ekmeğimizi değil, dualarımızı da paylaştık; hep birlikte tek bir ağızdan ‘amin’ demenin huzur ve mutluluğunu yaşadık. Teşkilatımızla birlikte katıldığımız programlarda AK Parti ailesi olarak birliğimizi pekiştirdik, dava arkadaşlarımızla vefanın ve millete hizmet anlayışımızın etrafında daha da kenetlendik” ifadelerini kullandı.

Buharkent’te iş yerinde korkutan yangın! Dükkan kullanılamaz hale geldi
Buharkent’te iş yerinde korkutan yangın! Dükkan kullanılamaz hale geldi
İçeriği Görüntüle

“BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN”

Savaş, mesajını şu ifadelerle sonlandırdı: “Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çeyrek asra dayanan eser ve hizmet hikayemizi yazmaya devam edeceğiz. Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bu günlerde başta Filistin olmak üzere mazlum coğrafyalarda yaşanan zulmün son bulmasını, tüm dünyada barışın ve huzurun hakim olmasını diliyorum. Rabbimden, milletçe nice bayramlara kavuşmayı niyaz ediyor; bu mübarek günlerin ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bayramımız mübarek olsun.”

Kaynak: HABER MERKEZİ