AK Partili Subaşı virüse yakalandı

AK Partili Subaşı virüse yakalandı
ABONE OL
Aydın’ın İncirliova ilçesinde yaşayan ve spor salonu işletmecisi olan Dilek Şahinoğlu Subaşı kendisinin ve kayın validesinin koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını sosyal medyadan açıkladı.

KIYMET SARIYILDIZ- Salgına karşı çok fazla tedbir almalarına rağmen virüse yakalandıklarını kaydeden Subaşı,tek kişilik odalarda evlerinde kendilerini izole ettiklerini ifade etti. 

“MORALİMİZİ DE YÜKSEK TUTARAK ATLATMAYI ÜMİT EDİYORUZ”
Sevenlerinden dua beklediklerini ifade eden AK Parti eski İlçe Yöneticisi Dilek Şahinoğlu Subaşı, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı. Kendisinin ve kayınvalidesinin testlerinin pozitif çıktığını duyuran Subaşı'ının açıklaması şöyle:  “En çok korktuğumuz koronavirüs bütün önlemlerimizi almamıza rağmen maalesef bizim evinde kapısını çaldı. Ben ve kayınvalidem koronavirüse yakalandık. Yaklaşık 9 aydır sadece temel ihtiyaçlarımız için çıktığımız evimize koronavirüsü getirmek bize hiç yakışmadı. Ama sizlerin dualarıyla bu süreci Allah’ın izniyle moralimizi de yüksek tutarak atlatmayı ümit ediyoruz. Beni bekleyen en başta 3 tane evladım var çok güçlü olmam lazım. Buradan yazmamın sebebi sizler sağ olun o kadar çok sevenimiz varmış ki telefonlarımız dünden beri hiç susmadı. Herkes bir şeyler yapmak için seferber oldu. Allah sizlerden binlerce kere razı olsun, fakat biraz nefes darlığı çekiyorum kayınvalidemde aynı durumda ve tek tek sizlere açıklama yaparken hak verin ki efor sarf ediyoruz. Normal bir gündeki sıradan şeyler şuanda bizi biraz yoruyor zorluyor. İnsan telefonla konuşurken yorulur mu? Yorulurmuş. Bizim bu dönemi rahat atlatabilmemiz için istirahate ihtiyacımız var. Ben bizleri ne kadar çok sevdiğinizi biliyorum. Sırf bu yüzden affınıza sığınarak ben ve kayınvalidem bir süre sağlığımız açısından telefonlara sesli cevap veremeyeceğiz. Ben ve kayınvalidem tek kişilik odalarımızda karantinadayız. Kayınpederim ablam, çocuklarım aynı evde bir arada karantinadalar. Bilgi almak isterseniz onları ararsanız bu dönemde benim ve kayınvalidem için çok iyi olur. Bize bol bol dua edin sizlerden başka isteğimiz yok. Biliyorum ki hiçbiriniz bana kırılmazsınız, kızmazsınız. Hepiniz Allah’ıma emanet olun sağlıkla kalın” ifadelerini kullandı. 

spor-salonu-isletmecisi-viruse-yaklandi-184419-51df21210ddfcb9a4153b4ba27c6bf84.jpgak-partili-subasi-viruse-yakalandi-184419-1674fbe39b4742ccd3e5f8be1b6c1f27.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.