AK Partili Yavuz Buharkent'te vatandaşlarla buluştu

AK Partili Yavuz Buharkent'te vatandaşlarla buluştu
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Buharkent’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yavuz, “Buharkent bizim için önemli bir ilçe” dedi.

AYŞE AKTAŞ- AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, ilçe ziyaretleri kapsamında Buharkent'te temaslarda bulundu. Yavuz’a Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, AK Parti Buharkent İlçe Başkanı Uğur Kul İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kervan, meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. AK Partili heyet ilk olarak ilçe teşkilatını ziyaret etti ve vatandaşlarla sohbet etti. Ardından semt pazarı ziyaret edilirken Çarşı Camii’nde ise Cuma namazı kılındı. Sanayi esnafı ile bir araya gelen Yavuz, vatandaşın problemlerini dinledi. 

 


HEDEF 5-6 MİLLETVEKİLİ 
Yavuz ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada, Buharkent’in çok önemli bir ilçe olduğunun altını çizdi.     Yapılan çalışmaların da takdir topladığını kaydeden Yavuz, “Belediye başkanlarımıza baktığımızda hepsi birer büyükşehir belediye başkan adayı potansiyelinde.  Her an aday yapabiliriz onları.  Buharkent’e baktığımızda devletin yatırımları dışında kendi çabaları ile yatırımlar var. Tabi burada devletin desteği çok önem arz ediyor. Bu bakış açısı ile birlikte Buharkent 12 bin 500 nüfusu ile sanayi hamleleri yapıyor. Biz bununla gurur duyuyoruz. İnşallah bütün ilçelerimizle birlikte milletvekili sayımızı 5 ya da 6’ya çıkarabiliriz. Biz bunu sahada görebiliyoruz. Cumhur İttifakına dahil olan 7 belediyemizin yaptıkları ortada. Özellikle Büyükşehir’i bu yönetimden almamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Aydın halkımız iyi yönetilmeye layık bir halk” dedi.

 


‘HER KONUDA CİDDİ YATIRIMLAR YAPILIYOR’
Saha çalışmalarının her zaman devam ettiğini, her daim vatandaşın sorunlarıyla ilgili çözümler için çalıştıklarının altını çizen Yavuz,” Biz milletvekili seçimlerinden sonra tüm teşkilatlarımızla birlikte zaten sahadayız. Herhangi bir geri çekilmemiz olmadı.  Salgın döneminde bile yasama günleri dışında sahaya iniyorduk.  Vatandaşımızın yanında olmamız, dinlememiz gerekiyor.  Dünya ve Türkiye belli bir zorluktan geçiyor. Bu kadar zorluk içinde biz bir yandan ekonomiyle, bir yandan doğal afetle savaşımızı yapıyoruz.  Bunları vatandaşımıza anlatmamız lazım. İl teşkilatımız zaten dertleri dinleyip, not alıyor. Sonra onları bakanlıklara gönderiyoruz. Her konuda ciddi yatırımlar yapılıyor” diye konuştu.

 


“MİLLETVEKİLİMİZ HER ZAMAN YANIMIZDA”
Ziyaretlerinden ve verdiği desteklerden dolayı Milletvekili Yavuz’a teşekkür eden Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ise,” Sayın Milletvekilimizin her zaman desteklerini görüyoruz. O açıdan da hem kendi adıma hem de hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Güzel hizmetler üretmeye çalışıyoruz. Milletvekillerimizin desteği olmasaydı biz bunları yapamazdık. Bir yere kadar götürebilirdik. Teşkilat olarak bizler hem genel seçimler hem de yerel seçimlerden sonra her zaman sahadaydık, hiç boş bırakmadık, olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

ak-partili-yavuz-buharkentte-vatandaslarla-bulustu-231528-8026f424eb1aa97b38764a86db4bc11e.jpeg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.