AK Parti'li Yavuz, esnafın nabzını tuttu

AK Parti'li Yavuz, esnafın nabzını tuttu
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Nazilli’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Nazilli’de esnaflarla bir araya gelen Yavuz, vatandaşın dertlerini dinledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesine rağmen saha çalışmalarına yoğun şekilde devam eden AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Nazilli’de bir takım ziyaretlerde bulundu. Yavuz’a AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu eşlik etti. AK Partili heyet ilk olarak Dallıca Mahalle Muhtarını, ardından Nazilli Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Sonrasında ise Nazilli’nin tarihi Uzun Çarşısı’nda esnaflarla bir araya gelen Yavuz, esnaf ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.

VATANDAŞTAN İL OLMA ÇAĞRISI

Ramazan Kırca isimli bir işletme sahibi Yavuz'a Nazilli’nin il olmasına ilişkin çağrıda bulundu. Uzun Çarşı’nın artık kısır bir döngüye girdiğini vurgulayan Kırca, ”Çarşı kısır döngüde kaldı. Biraz daha açılması lazım. O da ancak belki Nazilli il olursa o zaman açılır.” İfadelerini kullandı.

KALİFİYELİ ELEMAN YOK

Ayrıca ülke geneli yaşanılan kalifiyeli eleman problemine de dikkat çeken Kırca, “İşsizlikten dolayı artık çok sıkıldık. En büyük sorunumuz iş beğenmemezlik. Biz küçükken sabah okula giderken tonlarca insan görürdük. Pamuk toplamaya, narenciye toplamaya giderlerdi. Şimdi öyle bir şey yok. Herkes masa başı iş peşinde. Kalifiyeli eleman yok artık eskisi gibi.” İfadelerine yer verdi. Esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Nazilli Esnafları Güç Birliği Derneği’ni ziyaret etti.

ak-partili-yavuz-esnafin-nabzini-tuttu-299738-d59000c6ed755e1180e4e636acc01cd2-1.jpgak-partili-yavuz-esnafin-nabzini-tuttu-299738-dd54237c543800fdb6fb4a93afaa0d51.jpgak-partili-yavuz-esnafin-nabzini-tuttu-299738-b2172ecd6cd2962ab677262e0dc91642.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.