AK Partili Yavuz'dan CHP'li Özcan'a sert tepki 

AK Partili Yavuz'dan CHP'li Özcan'a sert tepki 
ABONE OL
CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan'a AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'dan tepki geldi. 

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan'ın 'Hakikaten boş teneke gibisin, devamlı tıngırdama. Millet size yerelde hep bileti kesti, şimdi genel seçimlerde rezervasyonunuzu yaptı bile. Yolculuk yakın Metin Yavuz. Sevsen de sevmesen de yolcudur Abbas bağlasan durmaz' sözlerine AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz tepki göstererek, siz anca lafla peynir gemisi yürütüyorsunuz ifadelerinde bulundu.  

Söke'lilerin artık bu zihniyetten bıktığını kaydeden Yavuz, "Ne de olsa her seçimde bize oy verirler mantığıyla Söke’lilerin iradesine ipotek koymaya çalışan CHP teşkilatı, hizmet üretmek yerine haybeye siyasetin duayeni olmuş durumdadır. CHP Söke Teşkilatı, ettikleri lafların altında kaldıklarını göremeyecek kadar kibirli ve halktan uzaktır. Aslında bir açıdan, onları hoş da karşılamak gerekir. Zira merkez siyasetlerinin Söke’mizdeki yansımaları kendileridir. Ama bilinmelidir ki artık Sökeliler, hiçbir şey yapmadan seçileceklerini sanan bu yöneticilerden bıkmıştır. CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, tam da partilerine yakışır bir laf üretme stratejisiyle, yapılan icraatlara dil uzatma cüretinde bulunmuştur. Cüretinde diyoruz çünkü, hangi partiye mensup olursak olalım, yapılan çalışmalara takdir ve teşekkür dışında bir yaklaşım olsa olsa nankörlük olacaktır" dedi.

Yavuz, "Meyve verene ağaç taşlanır misali, oturduk yerden ahkam kesmeyi marifet sayan CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan’a soruyoruz
Siz nerede yaşıyorsunuz? Evet, sizi anlıyoruz, CHP İlçe Başkanı olarak bir şeyler söylemek ve adınızı geçirmek istiyorsunuz. Ama bilmediğiniz bir şey var ki, Sökeliler artık CHP’li bir şey üretmeden, sadece laf üreten sizin gibi yöneticilerden bıktı. Evet bıktı! Ülkemizin, Aydın’ımızın yalan, iftira ve çarpıtma dolu açıklamalara, terör örgütünün güdümündeki partilerle yol yürüyen siyasetçilere değil, eserlere ve hizmetlere ihtiyacı vardır. Sayın Özcan hazımsızlık yaşamak yerine bir Sökeli olarak mutlu olmayı deneyemez misiniz? İnanın, bu size ve partinize çok iyi gelecek. Hem belki örnek alır, AK Parti’nin hizmet anlayışıyla kendinize çekidüzen verir ve gerçek bir muhalefet yapmaya başlarsınız. Bu topraklar, ona hizmet eden vatan evlatları ile yükseliyor, daha da büyüyüp gelişiyor. Bu sizi neden mutlu edemiyor? Aydın’da nerede bir başarısız icraat varsa altından sizin partinizin, CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanlığınızın adı geçiyor. Ettiğiniz her talihsiz laf, Sökeli’ye başarısızlığınızı hatırlatıyor! Üstelik iktidar hırsıyla teröristlerle bile koyun koyuna siyaseti bile göze almanız var ki, diyeceğimiz tek şey, yazıklar olsun olacaktır! Biz Aydınlılar, bunu asla kabul etmeyiz. Siz nasıl kabul ediyorsunuz peki? Bizler, ülkemize ve milletimize kazandırdığımız eserler ile konuşmaya devam edeceğiz. Ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.