AK Parti’nin Aydın’daki önemli ismi Tuncer’i mi hedef aldı?

AK Parti’nin Aydın’daki önemli ismi Tuncer’i mi hedef aldı?
 Muhabir
TBMM 23-24-26. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in sosyal medya hesabından CHP’li şarkıcı Edip Akbayram’a ait bir şarkıyla yaptığı paylaşım, partisinin il tabanında büyük dikkat uyandırdı. AK Parti’li Erdem’in paylaştığı ‘Gülümsedik gökyüzüne’ adlı şarkının sözleri arasında ‘Umudumuz çiçek açtı’ dizelerinin yer alması, ildeki yerel seçimlerde alınan sonuçlara yönelik AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Umut Tuncer’e ince bir gönderme olarak yorumlandı.

Geride kalan yerel seçimlerde AK Parti’nin Aydın’da üst üste üçüncü kez seçimleri kaybetmesi, parti tabanında bazı tepkileri de beraberinde getirdi. AK Parti’nin Aydın’daki önemli isimlerinden olan TBMM 23-24-26. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Erdem’in, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Karamsar olmak için çok sebepler var; Ama umutlu olmak için sonsuz sebepler var” ifadelerine yer vermesiyse siyasi kulisleri karıştırdı. Erdem’in parti tabanında AK Parti MKYK Üyesi Tuncer’e gönderme yorumlarına neden olan söz konusu paylaşımda, arka fondan CHP’li türkücü Akbayram’a ait ‘Gülümsedik gökyüzüne’ adlı şarkıda içinde ‘Umudumuz çiçek açtı’ dizelerinin geçtiği bölüme de yer vermesiyse manidar bulundu.

ERDEM’DEN ‘SUİZAN’ DEĞERLENDİRMESİ
Erdem, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı paylaşımın Akbayram’ın dizeleri üzerinden AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Umut Tuncer’e ince bir gönderme olarak yorumlanmasınaysa karşı çıktı. Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Burak Pehlivan ile geçtiğimiz yıl yapılan genel seçimlerde AK Parti Aydın 8. Sıra Milletvekili Adayı olan Mehmet Arkun’un da beğeni koymasının dikkatlerden kaçmadığı paylaşımla ilgili olarak Aydın Hedef Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Erdem, “Ben yerel seçimlerde alınan sonuçlar nedeniyle partimizde herhangi bir umutsuzluk ve yeis oluşmamasına katkıda bulunmaya çalışıyorum. Bu paylaşımımda birilerine özel olarak gönderme amaçlı yapılmış değildir. Bu şekildeki yorumları da suizan olarak kabul ediyorum” dedi.

YENİDEN GÖREV ALACAK MI?
Erdem’in ayrıca paylaşımında CHP’li Akbayram’a ait şarkıya yer vermesi, takipçilerinin farklı yorumlarına da neden oldu. Bir süredir yerel seçimlerde alınan başarısız sonuçlarla ilgili yaptığı değerlendirmede, partinin fabrika ayarlarına dönmesi gerektiğini savunan Erdem’in ilerleyen süreçte bir dönem il başkanlığını da üstlendiği AK Parti’nin Aydın’da yeniden derlenip toparlanması için görev alıp almayacağıysa partisinin tabanında merak edilen konular arasına girdi.

ak-partinin-aydindaki-onemli-ismi-tunceri-mi-hedef-aldi-umutlu-paylasim-ak-parti-aydini-karistirdi-462914-60c20b958c6cfeb8cdf89cf110d1142f.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.