"AK Parti'yi Kuşadası'nda daha iyi yerlere getireceğiz"

"AK Parti'yi Kuşadası'nda daha iyi yerlere getireceğiz"
ABONE OL
AK Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı'nın 1 Mart’ta yapılacak olan İlçe Başkanlığı seçimleri öncesinde mevcut başkanın yanı sıra 5 aday daha aday adayı olmuştu.

KIYMET SARIYILDIZ- Aday adaylıklarının ardından yapılan temayül ile Mustafa Gökçe tek liste seçime gidecek. 

1 Mart’ta yapılacak olan kongreye tüm vatandaşları davet eden Gökçe, “Bizim 1 Mart’ta kongremiz var. 6 tane aday adayımız çıktı. Ama bizim ismimizin başkanlık olarak açıklanacağı biz tebliğ edilmişti.  Bu yüzden kongremize tek liste olarak gideceğiz. Kongremize tüm vatandaşları davet ediyoruz. Şölen havasında geçecek. Partimizi daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum” dedi. 

5 ilçede mevcut başkanların aday gösterilmemesiyle ilgili konuşan Gökçe, “5 ilçede ilçe başkanımız devam etmeyeceklerini söyledi. O ilçelerde temayül yapıldı. Başkanlar atandı. Kuşadası’nda tekrar bizim başkan olmamızın nedeni bu partiyi devraldığımız zaman ki oy oranı yüzde 26 idi. Biz en son seçimlerde bunu yüzde 41’e getirdik. 5 olan meclis üyesi sayımızı biz 10’a çıkardık. Tabi bizim yerelde başarı elde etmemiz için bizim seçimi kazanmamız lazımdı. Ama tabi belediye bizde değildi. Biz kaybetmedik. Mevcut meclis üyesi sayısını ve oy oranını artırdık. Bir daha ki seçimde hedefimiz seçimi kazanmak. Kuşadası ilçe yönetimi başarılı 2 yıl geçirdi. Tekrar atanmamızın en büyük sebepleri ben ve yönetimim hiç kimseye, hiçbir şaibeye bulaşmadık.  Bu partiye zarar verecek hiçbir olayın içinde yer almadı. Siyaseten bunlar önemli.  Siyaset yaptığımız dönemde tabi ki hatamız, yanlışlarımız, eksikliklerimiz olmuştu. Siyaset bir tecrübe, birikim işi. Bizim Kuşadası’nda devam etmemizin en büyük nedeni bu kriterlere uymamız. AK Parti bunlara çok değer verir. Biz burada iktidarı, hükümeti temsil ediyoruz. Her şeyden önemlisi cumhurbaşkanımıza layık bir şekilde partiye ahlaki, rant anlamında bir şey bulaştırmadığımız için bu bize artı kazandırdı. Zaten bizde Ali Kara başkanımızdan partiyi böyle teslim aldık. O şekilde de götürüyoruz. İnşallah daha iyi yerlere getireceğiz” diye konuştu. 

Partiye 2 sene içinde üye sayısında artış sağladıklarını ifade eden Gökçe, “Ben görevi devraldığımda 9 bin civarı üye vardı. 11 bin 360 üyemiz var. 2 bin civarında bir üye artışımız oldu” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.