Akduman: Pazar kurulduğu gün fiyatları düşürüyorlar

Akduman: Pazar kurulduğu gün fiyatları düşürüyorlar
ABONE OL
Pazarcılık yaparak geçimini sağlayan 38 yaşındaki Hasan Akduman, pazar esnafının marketler yüzünden sıkıntı çektiğini ifade etti.

TUĞBA AYDIN- Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde 15 yıldır pazarcılık yapan Hasan Akduman, pazar esnafının çektiği sıkıntıları dile getirdi. Pazar fiyatlarının pahalı olduğu yönünde çıkan haberlere sitem eden Akduman, ilçedeki fiyatların çok düşük olduğunu belirtti. 


“PAZARIN KURULDUĞU GÜN FİYATLARI DÜŞÜRÜYORLAR”

Pazarda patates, soğan ve muz gibi ürünler satan Akduman; “Marketler Pazarın kurulduğu günler düşük fiyat söylüyorlar. Pazarın kurulmadığı günlerde ise yüksek fiyat söylüyorlar. Marketlerde sıkıntı var. Bakanlık açıklama yaptı. Zincir marketlerde bazı ürünlerin satışı yasaklanacak diye. Bir an önce bunun uygulanmasını bekliyoruz” dedi.
Esnafın 6 aylık bir sürede çok fazla borçlandığından yakınan Akduman; “Şu 6 ayda bizim esnaf olarak 14 bin lirayı geçen vergi borcumuz oldu. Devlet bize bin lira destek veriyor" dedi. Pazar esnafı olarak sorunlarının çözülmesini talep ettiklerini belirten Akduman, "Biz her geçen gün borçlanıyoruz” diyerek yardım talebinde bulundu. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.