Akosman: Umudu büyütmeye çalışıyoruz

Akosman: Umudu büyütmeye çalışıyoruz
ABONE OL
CHP Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman, Efeler Gençlik Kollarının gerçekleştirdiği faaliyetler ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

TUĞBA AYDIN - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman, son zamanlarda gençlik kolları olarak gerçekleştirilen faaliyetleri aktardı. Pandemi sürecinden dolayı sahayı etkin kullanamadıkları ama buna rağmen olabildiğince proje üretmeye çalıştıklarını belirtti. 

Başkan Akosman; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yollarda bayram havası oluşsun diye şehir içi dolmuşlarını bayraklarımız ile süsledik. 1 Mayıs’ta  pandemiden dolayı meydanlarda olamadık. Gençler olarak taleplerimizi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na çektiğimiz video ile ilettik. Genel başkanımız video çekerek cevap gönderdi. Paylaştığımız videoyu sosyal medyada 6 bin kullanıcı izledi. Gittiğimiz yerlerde gençlere izlettik. Kendi taleplerini ve genel başkanımızın kararlılığını gördüler. Umutları tazelendi.  Aydın'a geldiğinde Genel Başkanımıza da anlattık bunları. Çok mutlu oldu. Seçime hazır olduğumuzu, kendimize güvendiğimizi söyledik. Gençler için mücadele ettiğini özellikle belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi ve tüm kademeleri gençlerin haklı taleplerinin farkında. Türkiye'de iktidarı genel başkanımız önderliğinde ilk seçimde gençler kuracak” ifadelerini kullandı.
 
Milli bayramlarda halkın pandemi sürecinde yaşadığı sıkıntılı günleri unutturmak amacıyla etkinlikler düzenlediklerini belirten Başkan Akosman; “Milli Bayramlar ve özellikle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bizim için çok değerli. 19 Mayıs coşkusunu Nevzat Biçer Parkı'nda yaşadık. Mini bir konser, gençlerin kendilerini ifade ettiği serbest kürsü, tablet ve kitap ödüllü hediye çekilişi yaptık. Çok beğenildi, takdir topladı. Gençlere ulaştık aramıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Önümüzdeki süreçte de mutlaka farklı etkinliklerle sokakta, parkta, meydanlarda olacağız” dedi.
"GÜÇLÜ BİR EKİBİMİZ VAR"
Güncel konuları sürekli olarak takip ettikleri ve güçlü bir sosyal medya ekibine sahip olduklarını dile getiren Başkan Akosman; “Proje üreten çok değerli arkadaşlarımız var. Açıkçası danışmadan, fikir alışverişi yapmadan hiç bir işe başlamıyoruz. Proaktif olmak için çabalıyoruz. Çevre haftasında Kızılcaköy'e, mazota zam geldiğinde üreticilerimize gidiyoruz. Gittiğimiz yerlerde partimizin politikalarını anlatıyor, umudu büyütmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
"SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ OLACAK"  
İlerleyen günlerde gerçekleştirmek istedikleri projelere değinen Başkan Akosman, gündemlerinde sosyal sorumluluk projeleri olduğunu kaydetti. Başkan Akosman; “Okul Öncesi Dönem (3–6 yaş) Okul Dönemi (7–12) yaş çocuklarımıza yaz tatilinde okuma alışkanlığı edindirmek için hazırladığımız 3 ay sürecek bir proje. Önümüzdeki günlerde bu projeyi ve beraberinde başlayacak olan kampanyaları sizlerin aracılığıyla tüm Aydın halkına duyurarak tüm Aydın'ı projemize ortak etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
“ERKEN SEÇİM ŞART DİYORUM”
Mevcut gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Akosman; “Erken Seçim şart diyorum. Çünkü gençler üretmek istiyor. Hayal ederek hazırlandığı ve mezun olduğu işi yapmak istiyor. Ekonomik özgürlük istiyor. Sağlık güvencesi istiyor. Özgürce tweet atmak istiyor. İfade özgürlüğü istiyor. Adalet istiyor. Hukukun üstünlüğünü istiyor. Genç gazeteciler, fabrikada çalışan genç işçiler, genç girişimciler yani kısacası toplumun her kesiminden gençlerin haklı talepleri her geçen gün daha da artıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanımız Ali Çankır ve örgütümüzle birlikte partimizi genel iktidara taşıyacağız” diyerek sözlerine son verdi.

akosman-umudu-buyutmeye-calisiyoruz-222125-8d3c69d28cfb938e7e567389285e16af.jpegakosman-umudu-buyutmeye-calisiyoruz-222125-1085e2175c72cc2577f37a0046975f7b.jpegakosman-umudu-buyutmeye-calisiyoruz-222125-c1e77f6d3d63871bbfd9006e865f0cf1.jpegakosman-umudu-buyutmeye-calisiyoruz-222125-db6e80c23a79af931a8aa89669e98bb2.jpeg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.