Aksaray’da gol yağmuru 

Aksaray’da gol yağmuru 
ABONE OL
7 Eylül Gençlikspor, deplasmanda karşılaştığı Aksaray Hasandağı Spor’u 13-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.  Birçok oyuncunun gol bulduğu maçta Hasibe 3 golle yıldızlaştı. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Türkiye Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Aydın ekibi 7 Eylül Gençlikspor, ligin 12’nci haftasında deplasmanda Aksaray ekibi Hasandağı Spor’a misafir oldu. Dağılgan Spor Kompleksi 4 Nolu Saha’nın ev sahipliği yaptığı maçı 7 Eylül Gençlik 13-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Karşılaşmada galibiyeti getiren golleri Hasibe 3, Birsen 2, Sevim 2, Ece, Nesrin, Leyla, Keziban, Merve ve Sevgül kaydetti. Ligde son iki maçında mağlup olarak kötü bir süreç geçiren Aydın temsilcisi, deplasmanda kazanarak moral buldu. Bu sonuçla 7 Eylül puanını 21’e yükseltirken ev sahibi takım ise haftayı 0 puanla tamamladı. 

LİGDE EN FARKLI SKORA İMZA ATTI 
7 Eylül Gençlikspor, deplasmanda 13 golle galip gelirken, bu skor bu sezon 2. Lig’de oynanan maçlardaki en farklı skorla oldu. Öte yandan 7 Eylül Gençlikspor, ilk yarının son maçında sahasında 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Mücadele 9 Şubat’ta oynanacak.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.