Aktaş’tan basın mensuplarına pastalı kutlama 

Aktaş’tan basın mensuplarına pastalı kutlama 
ABONE OL
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nazilli CHP Kadın Kolları’ndan aday olan Nilgün Aktaş ve üyeleri, Nazilli’de görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek pasta kestiler.

AYŞE AKTAŞ- Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özmen ve Nazilli’de görev yapan gazetecileri ziyaret eden Nazilli CHP Kadın Kolları’ndan Kırmızı listeden aday olan Nilgün Aktaş ve üyeleri pasta keserek gazetecilerin sorunlarını dinleyip sohbet ettiler. Basına her zaman değer verdiklerini ve her zaman da destek vereceklerini söyleyen Aktaş, “Kamuoyuna haber ve bilgi akışını tarafsız bir biçimde yansıtmak, demokrasi ve gelişimine katkı sağlamak için gece gündüz demeden, zaman zaman zor şartlar altında uğraş veren gazeteci dostlarımızın günlerini kutlamak istedim. Biraz geç kaldık ancak sizlerin de işleri çok yoğundu. İnşallah çok daha güzel kutlamalarda her zaman yanınızda olacağız” diye konuştu.
8 Şubat Cumartesi günü CHP Kadın Kolları Kongresi’nde Kırmızı Liste ile aday olan Aktaş, sürecin çok yoğun ve heyecanlı geçtiğini söylerken, “Sonuçta bu bir seçim, biri kazanacak biri kaybedecek ama ben başaracağımıza inanıyorum. Bu anlamda arkadaşlarım, ekibim çok güzel her şey olumlu gidiyor.8 Şubat şölen havasında geçsin istiyorum” dedi.

aktastan-basin-mensuplarina-pastali-kutlama-145286-bd9c9bd6f8f61c831c486463e3d2cb7d.jpeg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.