Alıcık herkesi MHP'ye davet etti

Alıcık herkesi MHP'ye davet etti
ABONE OL
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, mazbatasını aldı. Alıcık, bütün vatandaşları MHP çatısı altında siyaset yapmaya davet etti. 

KIYMET SARIYILDIZ - Geçtiğimiz günlerde il kongresini gerçekleştiren MHP Aydın’a başkan seçilen Haluk Alıcık, mazbatasını İl Seçim Kurulu’ndan teslim aldı. Düzenlenen törenle mazbatasını teslim alan Alıcık, MHP’nin vefanın adresi olduğunu ifade etti. Tüm Aydınlıları MHP çatısı altında siyaset yapmaya davet eden Alıcık, parti içinde kırgınlığa, küskünlüğe yer vermeyeceğini belirtti. 

KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ 
Kapı kapı dolaşacaklarını söyleyen Alıcık, “Bugün itibariyle Yüksek Seçim Kurulundan aldığımız mazbata ile beraber Aydın il başkanlığımıza seçilmiş olarak göreve başlamış olduk. Allah’ım utandırmasın. Burada başta genel başkanımız Devlet Bahçeli olmak üzere Teşkilatlardan Sorumlu Başkanımız Semih Yalçın beyefendinin takdirleriyle beraber Aydın’daki vatandaşlarımızın bize olan teveccühü partimizin bize olan teveccühü ile beraber başkan olduk. Çok yoğun bir katılım oldu. Bununla beraber Aydın tarihinde ilk kez böyle coşkulu bir kongremiz oldu. Esas görevimiz şimdi başlıyor. Benim her zaman söylediğim bir şey var sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Bize güveneneler bize vefa gösterenlere ahde vefamızı göstereceğiz. MHP vefanın adresi. MHP Aydın İl Başkanı olarak sayın genel başkanımızın talimatları doğrultusunda bütün vatandaşlarımızı MHP’de siyaset yapmaya bekliyoruz” dedi. 

“MHP 2007’DEKİ GÜCÜNÜ YAKALAYACAK” 
Aydın’da MHP’yi daha iyi yerlere getirmek için çalışmalara başlayacaklarını söyleyen Alıcık, “Bütün herkesi partimize bekliyoruz. Kimseyle kavgamız, kırgınlığımız, küskünlüğümüz yok. Birilerinden özür dilenmesi gerekiyorsa Ayın il başkanı olarak özür dileyeceğiz. Herkesin yanına gideceğiz. Ama herkesten isteğimiz teşkilat içinde genel merkezin doğrultusunda partimizin disiplini içinde beraber olmaları. Mücadele edeceğiz. Ama konuşmaya devam edenlere de oturun oturduğunuz yerde diyeceğiz. Aydın’da MHP dün olduğu gibi bugün de 2007’deki gücü yakalayacak. Genel başkanımıza bana böyle bir görevi takdir ettiği için teşekkür ederim. Arkadaşlarımızla hep beraber Aydın’daki o ruhu tekrar yakalayacağız. Efeler diyarı Aydın’da MHP’yi düştüğü yerden hep beraber kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.