Alıcık: Tek adayımız Devlet Bahçeli'dir

Alıcık: Tek adayımız Devlet Bahçeli'dir
ABONE OL
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, 13. Büyük Olağan Kurultay’da Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli’nin Milliyetçi Ülkücü hareketin tek adayı olduğunu söyledi.

ABDURRAHMAN FIRAT - MHP'de 13. Büyük Olağan Kurultay 14 Mart 2021'de toplanacak.  “İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak” sloganıyla MHP Olağan Büyük Kurultayı yapılacak. MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “Önce ülkem ve milletim diyerek, feragat ve fedakarlık örneği olan, milli şuurun yaşayarak bizlere rehber yapan, Cumhur İttifakı ile aziz  milletimizin geleceğini teminat altına alan Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli, 13. Kurultayımızda Milliyetçi-Ülkücü Hareketin tek adayıdır.” dedi.

“AYDIN TEŞKİLATI BAHÇELİ’NİN EMRİNDEDİR”
Başkan Alıcık, “Milliyetçi-Ülkücü Hareket; şanlı tarihinde bir çok örnekleri olduğu gibi, bugün de dedikodu alt edecek, iftiraları çiğneyerek, amansız saldırıları, alçak operasyonları, ahlaksız suçlamaları  ezecek, imanla engelleyecek iradeye sahiptir. 13. Büyük Kurultayımızın manevi havası, muhteşem vakarı MHP üzerinde hesap yapan, plan kuran, senaryo yazan işbirlikçileri, ihanet kervanını bozguna uğratacaktır. Karşılıksız ve sonsuz bir vatan ve millet sevgisinden kaynaklanan bir ruh, gönül ve iman hareketin, anlamını ve değerini Türkiye sevdasıyla çarpan tertemiz yüreklerin, lekesiz vicdanların, harcı; çile, fedakarlık, cefa olan bu kutlu davamızın , kuvvet ve menfaat karşısında erimeyen haysiyetlerin buluşacağı 13. Kurultayımızda Milliyetçi-Ülkücü Hareketin tek adayı Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'dir. Çetin yolları aşan cesur yüreklerin, milli mücadelenin kahraman efeler diyarı cennet Aydın kentimiz tüm teşkilatları ile  Milliyetçi-Ülkücü Hareketin tek adayı Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin emrindedir.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.