Alıcık'tan Sümer Üniversitesi sözü

Alıcık'tan Sümer Üniversitesi sözü
ABONE OL
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık seçim çalışmaları kapsamında Uzun Çarşı ve Çapahasan Mahallesi esnaflarıyla bir araya geldi.

(HABER MERKEZİ) Alıcık, 31 Mart'tan zaferle ayrıldıkları takdirde mega projelerle hizmete devam edeceklerini ifade ederken Sümer Üniversitesi için de hükümetten söz aldıklarını müjdeledi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, beraberinde Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Aydın eski Milletvekilleri Gültekin Kılınç ve Ali Ertürk, Nazilli eski belediye başkanları Esat Ergüler, Aytekin Kaplan ve teşkilat üyeleri ile birlikte Uzun Çarşı’da esnaf ziyaretlerinde bulundu.
31 Mart seçimlerinin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Alıcık, 2019-2024 döneminde hayata geçirecekleri projeleri anlattı. 

SÜMER ÜNİVERSİTESİ SÖZÜ CEPTE
Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Alıcık, “Nazillimizin her mahallesinde sayısız hizmet yaptık. Bugün geldiğimiz süreçte bağımsız bir Sümer Üniversitesi sözümüzü aldık. Allah’ın izniyle önümüzdeki süreçte hayata geçecek olan projelerimizden bir tanesi bu. Mergen Çayı’da Dereköy ve Dallıca gibi ıslah edilecek. Yaklaşık bin dönümlük alanda hobi bahçeleri, bisiklet yolları, yürüyüş yolları, piknik alanları, spor alanlarının ve köprünün olacağı bir alan inşa edeceğiz" dedi. 

"GÜÇLÜ BİR NAZİLLİ İÇİN DEVAM"
Mega Projelerinden bir diğeri olan 'meydan'ı da vatandaşa anlatan Alıcık, "Ali Molla ve Beş Eylül’ün olduğu alanda battı çıktılar, parklar ve yeşil alanların olduğu bir merkez yapacağız. Tren yolunun alt geçidine yürüyen merdiven ve asansör yapılacak. Bu dönemimizde sadece Nazilli Belediyemiz imkanlarıyla değil, hükümetimizin destekleri, kazanılacak büyükşehir belediyemizin destekleri ile çok önemli ve büyük projelere imza atacağız. Ustalık dönemimizde, merkez destekli yatırımlarıyla, ekonomisiyle, daha güçlü bir şehir olmayı hak eden daha modern ve güçlü bir Nazilli için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÇAPAHASAN’DA ESNAFLARLA BULUŞTU
Seçim çalışmalarına Çapahasan Mahallesi’nde esnaf ziyaretiyle devam eden Başkan Alıcık burada da vatandaşlardan destek isteyerek projelerini anlattı. Alıcık esnaf ve vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, “Ülkemizin birlik ve bekası için vatandaşlarımızı Cumhur İttifakı’nı desteklemeye davet ediyorum. Cumhur İttifakı ülkemizin aydınlık geleceğine atılan büyük bir adım ve ortak aklın en güzel simgesidir” diyen Başkan Alıcık, “Ben bu güzel şehrin ve bu güzel insanların belediye başkanı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Halkımızın teveccühü ile belediye başkanlığında 10. yılımı doldurdum. Ustalık dönemimiz için tüm bilgi ve birikimimizle ilçemizde daha güzel işler yapmaya hazırız. Allah nasip ederse 2019’dan sonra Nazillimiz Sümer Üniversitesi’ne kavuşacak. Bu Nazillimize 35 bin ile 40 bin arasında öğrenci demek. Biz bu şehri aldığımızda Nazilli emekli şehriydi. Biz bu şehri üniversite ve organize sanayi şehri yaptık ve daha da ileriye götüreceğiz” ifadelerini kullandı.

baskan-alicika-uzun-carsida-sevgi-seli-97486-5be0cbcd3978af648ed331be390c43a5.jpgbaskan-alicika-uzun-carsida-sevgi-seli-97486-528fdb67fc677dd89630cdbc6a199606.jpgbaskan-alicika-uzun-carsida-sevgi-seli-97486-597c3d8636c57ced90fd354b3ee91352.jpgbaskan-alicika-uzun-carsida-sevgi-seli-97486-cbdb40977fcccf3c0e9570c6d5b8c8ae.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.