Alıcık’tan Yaşlılara Evden Çıkmayın Çağrısı

Alıcık’tan Yaşlılara Evden Çıkmayın Çağrısı
ABONE OL
MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, 18-25 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında koronavirüs salgını nedeniyle yaşlılara zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmama çağrısı yaptı.

LÜTFİ ÖZKAL - Yaşlılar haftasını kutlayan Başkanı Alıcık, Türk kültürünü gelecek nesillere taşıyan ve onlara miras bırakan büyüklerin kutlu bir görevi gerçekleştirdiğini söyledi. 
“Onlar, Türk milletinin değişim ve gelişimle beraber tarihimize tanıklık eden en kıymetli hazinelerdir.” ifadelerini kullanan Alıcık, “Bizleri bugünlere ulaştıran değerli büyüklerimizin saygınlığını korumak, karşılaştıkları sosyal, ekonomik ve psikolojik sorunları çözüme kavuşturmak görevimizdir. Türk kültürünü ve İslam ahlak ve faziletini bizlere öğreten ve bizlerin geleceğine ışık tutan saygı değer büyüklerimizin her zaman yanındayız, yakınındayız. Koronavirüs tehdidinin olduğu bugünlerde özellikle siz değerli büyüklerimizin evlerinden çıkmamalarının sağlıkları için çok önemli olduğunu tekrar hatırlatıyor, değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.” cümlelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.