Altın fiyatları vatandaşın kafasını karıştırdı

Altın fiyatları vatandaşın kafasını karıştırdı
ABONE OL
Nazilli Sarraflar Odası Başkanı İbrahim Önal, vatandaşların güvenli liman olarak gördüğü altındaki fiyat artışının önünün açık olduğunu kaydetti.

AYŞE AKTAŞ-Altın fiyatları son dönemde ciddi bir artış gösterdi. Gram altının 540 liraya yaklaştığı süreci değerlendiren ve vatandaşların altını güvenli liman olarak gördüğünü belirten  Nazilli Sarraflar Odası Başkanı İbrahim Önal, piyasada arz talep dengesinin bozulduğunu ifade etti. Çeyrek altının Nazilli çarşısında en yüksek fiyatlardan satıldığını söyleyen Başkan Önal, vatandaşların kafasının karışık olduğunu dile getirdi. 

Ons ile dolar çarpıldığında altın fiyatlarının buralara kadar geldiğini belirten Önal, "Burada kalması beklentimiz ama sanırım biraz daha yükselir diye düşünüyorum. Dolar için bir şey söyleyemiyorum çünkü şuanda en üst seviyelerde geziniyoruz. O biraz da üst dinamiklerimizle alakalı bir durum" dedi. Altının daha önce bu seviyelere çıktığını görmediklerini belirten Önal, "Vatandaşımız için kolay bir şey değil. İnsanlar çok da fazla bir şey almıyor. Herkes beklemede” dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum