Ambulans otomobille çarpıştı; 3 yaralı

Ambulans otomobille çarpıştı; 3 yaralı
ABONE OL
Aydın’ın Nazilli İlçesinde ambulans dönüş yolunda otomobille çarpıştı. Kazada ambulansta bulunan 1’i şoför 3 kişi yaralandı. 

Kaza, saat 01.30 sıralarında Aydın-Denizli Karayolu Şehit Fethi Sekin Kavşağı’nda meydana geldi. Yenipazar ilçesinden Nazilli Devlet Hastanesi’ne hasta bırakan ve geri dönen Mertcan Kolak (27) idaresindeki 09 AEN 986 plakalı ambulans, Mehmet Özalp Bulvarı’ndan kontrolsüz bir şekilde karayoluna çıkan D.Ö (41) yönetimindeki 20 ARM 02 plakalı otomobil ile çarpıştı. Otomobil yol kenarındaki refüje çarparak durabildi. Kazada ambulans içinde bulunan sürücü Mertcan Kolak ile acil tıp teknisyenleri Fatma Gök (38) ve Cevriye Çam (29) yaralandı. İhbar zerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Meslektaşlarına ilk müdahaleyi olay yerinde yapan sağlık ekipleri, 3 yaralıyı ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. 

AMBULANSA ÇARPAN SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI
Öte yandan, ambulans ile çarpışan 09 AEN 986 plakalı otomobil sürücüsü D.Ö'nün ise yapılan kontrolde 0,99 alkollü olduğu öğrenildi. Sürücünün ehliyetine el konulurken ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken, kaza ile ilgili soruşturmanın da sürdürülmekte olduğu öğrenildi.

ambulans-otomobille-carpisti-3-yarali-286347-427282059df73d275da4ebc5cf14b4b8.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.