Ambulans uçak minik ceren için havalandı

Ambulans uçak minik ceren için havalandı
ABONE OL
Üç aylık bebek uçak ambulansla Ankara’ya sevk edildi

(ABDURRAHMAN FIRAT) Aydın’da 3 aylık bebek Ceren Sevim Korkmaz, uçak ambulansla Ankara’ya sevk edildi.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde metabolik hastalığı nedeni ile yatmakta olan 3 aylık Ceren Sevim Korkmaz, ileri tetkik ve tedavi ihtiyacı olması gerektiği için Aydın İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, Aydın İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezimiz ile irtibata geçip bebeği Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etmeye karar verdi.
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı Hava Nakil Koordinasyon Birimi ile irtibata geçerek uçak ambulans talep etti. Sağlık Bakanlığı uçak talebine anında cevap vererek minik Ceren Sevim Korkmaz sev edilmesi için uçak ambulans tahsis etti. Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nden 112 Kuvözlü Ambulansı ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na nakledildi. Ceren bebek, Sağlık Bakanlığı Uçak Ambulansı ile Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sev edildi.

whatsapp-image-2019-03-28-at-22-33-49.jpegwhatsapp-image-2019-03-28-at-22-33-51.jpegwhatsapp-image-2019-03-28-at-22-33-53.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum