Ankara’da özgürlük şarkıları söylenecek

Ankara’da özgürlük şarkıları söylenecek
Aydın Barosu, 27 Nisan tarihinde Ankara’da düzenlenecek olan Büyük Savunma Mitingi’ne katılacak. Sabah saatlerinde Türkiye Barolar Birliği (TBB) önünde toplanacak olan Aydın Barosu, Anıtpark’a yürüyecek. Aydın Barosu, orada gerçekleştirilmesi planlanan mitinge katılarak, özgürlük şarkıları söyleyecek.

EGEMEN GÜLMÜŞ- “Avukat için de adalet” sloganları atacak olan barolar, meslekleri için çözüm bekleyen sorunları haykıracak.

aydin-barosu-ankaraya-gidiyor-ankarada-ozgurluk-sarkilari-soylenecek-egemen-gulmus-int-gzt-463759-7847fa5c9bf5c25e121d9a16d1e74b2a.jpeg

MESLEK ONURLARINI HAYKIRACAKLAR
Büyük savunma mitingine mensuplarını davet eden Aydın Barosu, “Yurttaşlarım hak arama özgürlüğünün ve adalete erişim hakkının teminatı olan savunmayı temsil eden avukatlar olarak ‘Avukat için de adalet’ demek mesleğimizin çözüm bekleyen sorunlarını bir kez daha haykırmak; şiddete ve angaryaya karşı meslek onurumuzu ve emeğimizi savunmak için 27 Nisan 2024 Cumartesi Günü Ankara’da Büyük Savunma Mitinginde buluşuyoruz” ifadelerini kullandı.

aydin-barosu-ankaraya-gidiyor-ankarada-ozgurluk-sarkilari-soylenecek-egemen-gulmus-int-gzt-463759-c65394262a693ceffb6c2c7f0c10d6a7.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.