Annesini darp ederek öldürdüğü ileri sürülen şüpheli tutuklandı

Annesini darp ederek öldürdüğü ileri sürülen şüpheli tutuklandı
ABONE OL
Aydın'ın Nazilli ilçesinde, evinde ölü bulunan Ayşe B.'nin (60) cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan oğlu Mustafa B. (39), tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yeni Mahalle Ordu Caddesi'nde bulunan apartmanın 4'üncü katındaki dairede oğlu Mustafa B. ile yaşayan Ayşe B.'den 12 Eylül'den bu yana haber alamayan komşuları, dün saat 13.00 sıralarında şüphelenip, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen ekipler, girdikleri evde Ayşe B.'yi yatakta üzeri çarşaf örtülü hareketsiz buldu. Durumun bildirilmesi üzerine, eve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Ayşe B.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Savcının incelemesinin ardından Ayşe B.'nin cesedi, otopsi için önce  Nazilli Devlet Hastanesi morguna  ardından da Adnan Menderes Üniversitesi  adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Binada inceleme yapan ekipler, terasa çıkan merdivenlerde kan izleri ve Mustafa B.'ye ait olduğu belirlenen cep telefonunu buldu.
DARP EDİLDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ
Soruşturmayı derinleştiren polis, Ayşe B.'nin birlikte yaşadığı oğlu Mustafa B.'nin, 13 Eylül'de 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradıktan sonra 3 kişinin saldırısına uğrayıp, darbedildiğini söyleyerek, evine çağırdığı sağlık ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındığını belirledi. Şüphe üzerine polis, Mustafa B.'yi tedavi gördüğü hastanede gözaltına aldı. Mustafa B.'nin, hastaneye kaldırıldığında, hastane polisine verdiği ilk ifadesinde, 12 Eylül Pazar günü tanımadığı 3 kişinin saldırısına uğrayıp, darbedildiğini söylediği, gözaltına alınmasından sonra alnındaki kesi izini soran polislere ise annesinin kendisine porselen tabak fırlatması sonucu alnının yarıldığını belirttiği öğrenildi.
“KAFAMA TABAK FIRLATINCA BEN DE TOKAT ATTIM”
Mustafa B.’nin  polisteki işlemlerinin ardından çıkartıldığı mahkemede hakkındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. İfadesinde annesi Ayşe B. ile sık sık kavga ettiklerini doğrulayan Mustafa B.’nin ifadesinde 12 Eylül pazar gününden beri eve gitmediğini söyleyerek; "Birkaç gün önce yine kavga ettik kafama tabak fırlatınca ben de ona bir tokat attım, evden ayrıldığımda kendisi iyiydi daha sonra da görmedim.” dediği öğrenildi.
Öte yandan 13 Eylül Pazartesi günü Kurtuluş Mahallesinde tanımadığı üç kişi tarafından darp edildiğini  iddia eden Mustafa B.’nin  iddialarını araştıran polis söz konusu bölgede  yaptığı araştırmada darp olayının yaşanmadığını belirledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.