Araç sahiplerine müjde! SMX Vernik Sökücü ile araçlardaki güneş yanığına son

Araç sahiplerine müjde! SMX Vernik Sökücü ile araçlardaki güneş yanığına son
ABONE OL
Efeler’den tüm Türkiye’ye hizmet veren Bulut Kimya, yeni çıkardığı SMX Vernik Sökücü ile araçlardaki güneş yanıklarına kalıcı çözüm oluyor. 

KIYMET SARIYILDIZ - Efeler’de 2012 yılında Salman Ağaç tarafından kurulan Bulut Kimya, sektörel sorunların çözümü oluyor. Yaptıkları ürünler ile birçok vatandaşın işini kolaylaştıran Bulut Kimya, SMX Vernik Sökücü ile araçlardaki kötü görüntüyü ortadan kaldırıyor. Özelikle güneş yanığı sorununu ortadan kaldıran SMX Vernik Sökücü, aracın ilk günkü parlaklığına kavuşmasını sağlıyor.  Araçtaki yanığı daha ucuza ortadan kaldıran SMX Vernik Sökücü, vatandaşın da zamandan tasarruf etmesini sağlıyor. 

“ARACINIZ ORİJİNAL HALE GELİYOR”
Yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını belirten Salman Ağaç, kapıda ödeme imkanı ile vatandaşın güvenini kazanıyor. 7/24 vatandaşa hizmet verdiklerini belirten Ağaç, uzman kadrosuyla da müşterilerinin takdirini kazanıyor. SMX Vernik Sökücü kullanıldığı zaman aracın orijinal haliymiş gibi eksperden çıktığını söyleyen Salman Ağaç, “Yeni yaptığımız ARGE çalışmaları sonucu güneşe karşı ve güneş ışığına maruz kalmış araçlarda oluşan yanıkları sökecek vernik sökücü yaptık. Bu vernik sökücü ile çok kısa bir işlem sonucu aracınız orijinal hale geliyor. Aracınız ekspere girdiğinde orijinal şekilde çıkacak şekilde güneş yanığı sökücü imalatı yapmış bulunmaktayız. Müşterilerimizin hizmetine sunduk. Tüm Türkiye geneline kapıda ödeme imkanı sunuyoruz. Yüzde yüz iade garantili ve müşteri memnuiyeti odaklı bir ürünümüz. İlkelerimizde müşteri memnuniyeti odaklı ürünler yapmak var” dedi. 

smx-vernik-sokucu-ile-araclardaki-gunes-yanagina-son-200091-d9ab31e82cbeeb4330b24225240dfea0.jpeg

SMX VERNİK SÖKÜCÜ KULLANMA TALİMATI 
Ağaç uygulamayı şöyle anlattı: "Araç üzerindeki vernik yanıklarına kesin çözüm sağlar. Uygulanacak bölgeyi 4 parçaya bölüp uygulaması tavsiye edilir. Ürünü vernik yanığı olduğu bölgeye sıkıp hava almayacak şekilde poşetle  ( hışır vb.) ile kapatılıp bantlanıp hava almaması gerekli ve yaklaşık 30 dakika beklemeniz yeterli bazı araçların verniklerinde değişebiliyor ortalama 4 saat ve daha fazla  beklemeniz gereken bölgeler olabilir.  Ürün uygulanacağı bölge kesinlikle fabrikasyon boya olmalıdır ve boyanın kesinlikle zarar görmüş olmaması gerekli. Uygulanmayacak yerleri mutlaka maskeleyiniz çünkü kullanım alanı dışındaki yerlere zarar verebilir. Sonradan boyanan bölgelerin boya kalitesinden dolayı boyaya zarar verebilir. Zemin üzerindeki vernik söküldükten en az 2 saat sonra düşük devirli polisaj makinasıyla tavsiye ettiğimiz SMX 3'ü bir arada alana uygulanmalı. 3'ü bir arada elinizde mevcut değilse başka kaliteli pasta cila ve hara gidericiyle uygulama yapmalısınız fakat kullandığınız ürün kesinlikle silikon içermemelidir. Bu işlemler bittikten sonra koruyucu ürün kullanılmalıdır dilerseniz koruyucu ürünü firmamızdan tedarik edebilir dilerseniz de başka firmadan tedarik edebilirsiniz. Ya da tedarik etme şansınız yoksa kaliteli bir seramik kaplamayla kaplaya bilirsiniz boyanın ömrünü uzatmak adına.  firmamız ARGE çalışmaları sonrası geliştirdiği  SMX seramik katkılı cilayı kullanmanızı tavsiye eder zararlı güneş ışınlarına ve asetik böcek ve kuş pisliğindeki asitten  korumak için. gri araçlara garanti vermemekteyiz ve aynı zamanda ürün vernik yanığı sökücüdür boya yanığını sökmez  yada özelliğini bitirmiş boyalarda etki etmemektedir. Firmamız profesyonellerim tercih etmektedir. Bireysel yapmak isteyenlere firmamız garanti vermemektedir. Yanlış kullanımdan dolayı doğacak her hangi sorumluluğu firmamız kabul etmemektedir."

smx-vernik-sokucu-ile-araclardaki-gunes-yanagina-son-200091-55e127b5414da11fb650d0d8a8885aa9.jpegsmx-vernik-sokucu-ile-araclardaki-gunes-yanagina-son-200091-973285ef573e04a868b51af91d3ce5e1.jpegsmx-vernik-sokucu-ile-araclardaki-gunes-yanagina-son-200091-9f5e15ef84bbdcbef343e98ce5e9b5f0.jpgsmx-vernik-sokucu-ile-araclardaki-gunes-yanagina-son-200091-d1cab2e4c6fcf8cd007ee2e9af392172.jpeg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.