Arısoy; Kurallara uymayanları uyaralım

Arısoy; Kurallara uymayanları uyaralım
ABONE OL
Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy 3.’sü düzenlenen koronavirüs salgını denetimlerine katılarak vatandaşları ve esnafı uyardı.

AYŞE AKTAŞ - İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge gereği Nazilli’de 3’ncü kez yeni tip koronavirüs salgını kapsamında denetim gerçekleştirildi. Gerçekleşen denetimlere, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakdan Öztürk, Başkan Yardımcısı Şahsettin Polat, esnaf oda başkanları, zabıta ve polis ekipleri katıldı.

‘KURALLARA UYALIM, UYMAYANLARI UYARALIM’
Nazilli Belediye binası önünde başlayan denetimler kafeler sokağı ve ordu caddesi üzerinde devam etti. Denetimler ile ilgili açıklama yapan Kaymakam Arısoy,” Tabi bu genel denetimlerinin dışında kurum ve kuruluşlarımız kendi görev sahaları içerisinde kendi denetimlerini sürdürmeye devam ediyorlar. Biz denetimlerde vatandaşlarımıza, esnaflarımıza salgın ile ilgili alınması zorunlu kuralları anlattık. Artık bunları yaşam tarzı haline dönüştürerek herkesin bu kurallara uyan, çevremizde bu kurallara uymasını isteyen bireylere dönüşmesi gerekli. Çünkü toplu halde bu kurallara uyarsak bu hastalıktan daha çabuk kurtuluruz. Nazilli de çalışmalar ve kurallara uyma konusunda iyi görülüyor. Kuralara uyan hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Uymayanları da uyaralım” diye konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.