Arkadaşları için saçlarını kazıttılar

Arkadaşları için saçlarını kazıttılar
ABONE OL
Aydınlı bir grup esnaf ve iş insanı, 6 ay önce lösemiye yakalanan ve İzmir’de tedavisi devam eden lösemi hastası Cevdet Özer’e moral ve destek vermek için saçlarını kazıttı. 

(MURAT TAN) Aydın’da yaşayan bir grup esnaf ve iş insanı, evli 2 çocuk babası çocukluk arkadaşları Cevdet Özer'e moral vermek ve aynı zamanda toplumda lösemiye dikkat çekmek amacıyla farkındalık oluşturmak için saçlarını kazıttılar. 

GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

Lösemi hastası çocukluk arkadaşları Cevdet Özer’e moral vermek için saçlarını kazıtan Süreyya İnalöz, Oktay Özçiçekçi, Tamer Kutay, Erdal Kocabıyık, Selman Keman ve Zafer İnce, İzmir’de arkadaşlarının tedavi gördüğü hastaneye ziyaret öncesinde örnek bir davranışa imza attılar. İzmir'de tedavisi devam eden ve kardeşinin kendisine verdiği uygun ilikle hayata tutunan ancak kemoterapi tedavisi nedeniyle saçları dökülen çocuklar arkadaşlarını yaptıkları ziyaret öncesi moral vermek için saçlarını kazıtan Aydınlı kafadar arkadaşlar örnek davranışlarıyla gönülleri de fethettiler. Aynı zamanda aile dostu olan çocukluk arkadaşlarını tedavi gördüğü İzmir'de hastanede karşısında saçlarını kazıtmış olarak kel gören Lösemi hastası Cevdet Özer bu sürpriz ziyaret ile karşısında büyük bir mutluluk yaşayarak oldukça duygulandı. 

ÖZER GÖZYAŞLARINI TUTMAKTA ZORLANDI

Kendisine bu sürprizi yaşatan ve  zor günlerinde yanında olan arkadaşları ile odanın diğer tarafında camın arkasından telefon ile görüşen Özer’in mutluluk gözyaşlarını tutmakta zorlandı. Lösemi olan arkadaşlarının yaşadığı zor süreçte yalnız bırakmayarak yanında olan ve candan arkadaşlığın kıymetini ve güzelliğini bu örnek hareketlerle gözler önüne seren Aydınlı 6 Kafadar arkadaş, tedavisi süren arkadaşlarının bir an önce iyileşmesi ve aralarına dönmesini istediklerini söylediler. Dua etmenin dışında arkadaşları Özer’e mücadele ve iyileşme sürecinde de moral vermek için böyle bir farkındalığa imza atmaya karar verdiklerini belirttiler.

arkadaslari-icin-saclarini-kazittilar-115316-19c6ea3da32a5f2bde6dc4cfd56488ba.jpegarkadaslari-icin-saclarini-kazittilar-115316-80ee507cc323e3dd1a1faef1ffd55594.jpegarkadaslari-icin-saclarini-kazittilar-115316-33567f0d64bfbb5019f87b0de9c123fa.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.