Artık bu coğrafyada bizden habersiz iş yapamazsınız 

Artık bu coğrafyada bizden habersiz iş yapamazsınız 
ABONE OL
AK Parti Nazilli 7. Olağan İlçe Kongresinde konuşan AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, "Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece 2023, 2053, 2071 hedeflerini Allah’ın izniyle gerçekleştireceğiz” dedi.

AYŞE AKTAŞ- Adalet ve Kalkınma Partisi Nazilli İlçe Başkanlığının 7. Olağan Kongresi yoğun bir katılımla Nazilli Ahmet Şensan Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. Büyük bir coşkuyla gerçekleşen kongreye katılan AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

BİZ OLURSAK HEP VAR OLUYORUZ
Konuşmasında AK Parti Teşkilatının 18 yıldan bu yana iktidarda olduğunu ve bunun büyük bir başarı hikayesi olduğunu vurgulayan Savaş, "18 yıldan bu yana iktidarda olan AK Parti girdiği 15 seçimde 1. olmuştur. Bu çok iyi bir başarı hikayesidir. Bu başarı hikayesinin mimarı da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Teşkilatçılık bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak yarışında sen, ben değil biz olursak hep var oluruz ve sürdürebilinir bir hale gelir. Onun için hep beraber birlikte omuz omuza yürümemiz gerekiyor. Omuzlarımızın birbirine değmesi gerekiyor. Allah’ın izniyle bu birlik ve beraberlik olduğu sürece 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştireceğiz. Bu davaya gönül veren güzel insanlar, bugüne kadar davamıza gönül vermiş ana kademeye, gençlik kollarına, kadın kollarına, değerli başkanlarına, değerli üyelerine bir kez daha sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TEŞKİLAT GÜÇLÜYSE PARTİ GÜÇLÜ, PARTİ GÜÇLÜYSE HÜKÜMET GÜÇLÜ
Bu başarı hikayesinin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde olduğunu söyleyerek teşkilatlara çok büyük görev düştüğünü sözlerine ekleyen Savaş, "Bu başarı hikayesinde bir liderlik gücü var, bir de milletin desteği var. Bu liderlik gücü inandığı yolda yürüyen adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan sayesinde olmuştur. Bu inandığımız yolda yürüyebilmemiz için teşkilatlara çok büyük bir görev düşüyor. Bunun için gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Önümüzde seçimsiz 3 yıldan fazla bir zaman var. Bu zamanı da çok kıymetli bir şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Seçim bittiğinin ertesi günü aslında seçim çalışmalarının başlaması gerekiyor. Genelde son 3 ay kala çalışıyoruz bu da çok verimli olmuyor ama biz bunu planlı bir şekilde kapı kapı dolaşarak ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları gönüllere girerse dokunursa bu hedefler Allah’ın izniyle 2023, 2053, 2071'e kadar AK Parti iktidarda olur. Hep söylediğim bir şey var teşkilat güçlüyse parti güçlü, parti güçlüyse hükümet güçlü, hükümet güçlüyse devlet güçlü. Onun için davamıza sahip çıkmak boynumuzun borcudur” dedi.

BİZ BİR OLURSAK BÜTÜN OYUNLARI BOZARIZ
AK Parti’nin kaderi ile ülkenin kaderinin örtüştüğünün de altına çizen ve bu yüzden bu davaya sahip çıkılması gerektiğini belirten Savaş, "AK Parti'nin kaderi ile bu ülkenin kaderi örtüşmüş vaziyette. O nedenle bu davaya  sahip çıkmak boynumuzun borcu. Ama tabi şer güçler sürekli bu ülke üzerinde operasyon düzenliyor, sürekli oyun kuruyorlar ama her seferinde bu oyunların üstesinden geliyoruz. Hedefleri hem ekonomik anlamda hem de siyasi anlamda istikrarsızlaştırııp dizleri üzerine düşmememizi istiyorlar. Hedefleri bu. Ancak bugüne kadar başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar. Onların hayali eski Türkiye’deki. O on yılda bir darbelerle boğuşan, yedi sekiz yılda bir ekonomik krizlere mağruz kalan, siyasi ve ekonomik anlamda istikrarsızlık içerisinde boğuşan bir Türkiye hayaliyle sürekli operasyon çekiyorlar ama onlar avuçlarını yalarlar. Artık o eski Türkiye geride kaldı. ‘Artık bu coğrafyada bizden habersiz iş yapamazsınız ‘diyen bir Türkiye var. Onun da lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu dava masumların yanında olma davası, bu dava milletin yanında olma davası çünkü bu dava eli kanlı demokrasi düşmanlarına karşı koyabilme davası. Çünkü bu dava tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet davası. Hep beraber bu davaya sahip çıkacağız çünkü bizim en büyük cephanemiz birliğimiz ve beraberliğimiz. Biz bir olursak bütün oyunları bozarız ve hedefimiz olan büyük ve güçlü Türkiye yoluna devam eder” diye konuştu.

KİMSENİN TOPRAĞINDA GÖZÜMÜZ YOK
Bu dava yolunda  Türkiye’nin yürüyüşünden rahatsızlık duyanların olduğunu ifade eden Savaş, ”Yoluna devam eden büyük Türkiye’nin yürüyüşünden rahatsız olan var. diyorlar ki 'Suriye’de ne işiniz var? Libya’da ne işiniz var?' Biz eğer Libya’da olmazsak Akdeniz'de olamayız; Akdeniz'de olmazsak Anadolu’da olamayız. Onun için bizim Libya’da olmamız gerekiyor. Libya’da olmazsak eğer İskenderun Körfezinde, Antalya körfezinde bizi hapsederler. Büyük devlet olmanın gereğidir bu. İran’ın orda ne işi var? Amerika’nın orda ne işi var? Rusya’nın orda ne işi var? Asıl bizim orda olmamamız gerekiyor. 900 km sınırı olan Türkiye biziz. Daha düne kadar o sınır ilçeleri top atışına füze atışına maruz kalıyordu. İllerimiz terörle ilgili hadiseler oluyordu, bombalar patlıyordu. Biz oraya operasyon yapmaya başlayınca hepsi bıçak gibi kesildi. Bizim orda hedefimiz belli, hiçbir ülkenin toprak bütünlüğünde, toprağında gözümüz yok. Biz istiklalimiz ve istikbalimiz için ordayız. Biz sınır güvenliği için ordayız. Huzurumuz için ordayız. Türkiye için ordayız, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

31 Mart seçimlerinden sonra Büyükşehir ve Nazilli’nin tek bir çivi çakamadığını sözlerine ekleyen Savaş, ”Biz geçen sene 31 Mart’ta hep birlikte Nazilli teşkilatıyla, tüm teşkilatlarımızla birlikte yerel yönetimler anlamında Büyükşehir’i almak için mücadele başlattık iktidarla birlikte büyüyen Büyükşehir’e sahip olmak için ama nasip olmadı. Bir yıl geçti büyükşehir anlamında, Nazilli anlamında tek bir çivi çakılmadı. Maalesef üzülüyoruz. Yazık oluyor" diyerek konuşmasına son verdi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum