Olay, 2. Anafartalar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde, Askerlik Şubesi karşısındaki Giritligil Apartmanı’nda meydana geldi. Apartmanın asansör dairesinde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Bu sırada asansörde bulunan bir kişi, kabinin iki kat arasında sıkışması nedeniyle yoğun dumana maruz kaldı ve içeride mahsur kaldı.

Asansörde 30 dakikalık hayat mücadelesi! Oksijen tüpü ile hayatta kaldı 

Fenerbahçe’den Başkan Ömer Günel’e teşekkür
Fenerbahçe’den Başkan Ömer Günel’e teşekkür
İçeriği Görüntüle

KURTARMA YARIM SAAT SÜRDÜ

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, yangına müdahale ederken bir yandan da asansörde mahsur kalan vatandaşı kurtarmak için yoğun çaba harcadı. İtfaiye ekipleri, vatandaşa oksijen tüpü uzatarak hayatta kalmasını sağladı.
Yaklaşık yarım saat süren kurtarma çalışmasında, asma kat duvarı ve asansör kapısı kırılarak vatandaşa ulaşıldı. Dumandan etkilenen kişi, olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekiplerine teslim edilerek ambulansla hastaneye sevk edildi.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI (İHA)