ASKF’de görev dağılımı yapıldı

ASKF’de görev dağılımı yapıldı
ABONE OL
Geçtiğimiz günlerde Aydın ASKF’de düzenlenen 15. Olağan Genel Kurul’da Hasip Arıkan başkanlığında seçilen yönetim kurulu görev dağılımı gerçekleştirdi.    

TÜRKER KOCAKAHYA - Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (ASKF) geçtiğimiz günlerde 15. Olağan Genel Kurul düzenlendi. Mevcut başkan Hasip Arıkan, tek aday olarak girdiği seçimde ikinci dönem için başkanlığa seçildi. Yönetim kurulunda ise bazı değişiklikler yaşandı. Göreve seçilen yönetim kurulu, vakit kaybetmeden görev dağılımını da gerçekleştirdi. Buna göre Arıkan başkanlığında oluşturulan yönetimde Genel Sekreter Ercan Gündoğdu oldu. Osman Yıldırımkaya, Kadir Mutlu, Kaya Özcan, Kasım Payza başkan yardımcısı ve Levent Aydın Karaca ise asbaşkan görevine getirildi. Okan Yalçın’ın eğitim sekreteri olduğu yönetimde Bakır Kaykı ise mali işler sekreteri görevini aldı. 

DİĞER GÖREVLER 
Yönetim kurulundaki isimlerden Mehmet Ömer Altıntaş  basın sözcüsü, Serdar Küçük tesisler sorumlusu, Fuat Evren Gül yerel yönetimler sorumlusu, Ünal Önal örgütlenme sekreteri, Bedri Altıntaş sosyal işler sorumlusu ve Ayhan Afşar salon sporları sorumlusu olarak belirlendi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.