ASKİ’NİN DEV ALTYAPI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

ASKİ’NİN DEV ALTYAPI ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli Yeşil Mahalle’de 1.6 Milyon TL’lik yatırım bütçesiyle yağmur suyu hattı yapımını sürdürüyor. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarına kent genelinde devam ediyor. Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekipleri vatandaşların talepleri ve kentin ihtiyaçları doğrultusunda milyonlarca liralık yatırımlarla kalıcı altyapı hizmetlerini sürdürüyor. 
1.6 MİLYON TL’LİK YATIRIM
Nazilli’de yapımı süren ASKİ çalışmalarından biri olan Yeşil Mahalle yağmur suyu iletim hattında büyük bir aşama kaydedildi. 1.6 Milyon TL bütçe ayrılarak yapılan hat çalışması ile birçok noktadan hareketle bu mahallede birleşen yağmur sularının oluşturabileceği su baskınlarını önüne geçilecek. 
ASKİ’DEN KÖKLÜ ÇÖZÜM
ASKİ ekipleri bu proje kapsamında başta 809. Sokak olmak üzere yaklaşık bin metre yağmur suyu hattı yapımını gerçekleştirecek. Büyük çaplı betonarme borular ve menfezden oluşan altyapı çalışmasıyla kuvvetli yağışların getirdiği sular Dereköy Çayı'na deşarj edilecek. 
Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan duyduklarını memnuniyeti dile getirerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. 

askinin-nazillideki-dev-altyapi-calismasinin-yapimi-suruyor-212127-245b1a4cd95eba366e042cbdbb8cb61c.jpegaskinin-nazillideki-dev-altyapi-calismasinin-yapimi-suruyor-212127-e92aad73c49eb5176352705d30501711.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.