Ataköy'de elektrik direğinden ikinci yangın

Ataköy'de elektrik direğinden ikinci yangın
ABONE OL
Karacasu’da geçtiğimiz hafta rüzgarın etkisiyle samanların uçuşup elektrik tellerine dolanması sonucu çıkan yangının ardından bu hafta da elektrik direğindeki sigortanın yanması sonucu buğday ekili arazide yangın çıktı. 

GÜLAY ÖZTEKİN- Karacasu'ya bağlı Ataköy Mahallesi'nde  elektrik direğinden kaynaklı ikinci kez yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre evli ve 3 çocuk babası 45 yaşındaki Ali Adelli’ye ait buğday ekili arazide elektrik direğindeki sigortanın patlaması sonucu yere düşen kıvılcım kuruyan otları tutuşturdu. Yangını gören vatandaşlar bir taraftan itfaiye ekiplerine haber verirken bir taraftan da yangını söndürmek için seferber oldu. Mahalledeki su tankerleri ile yangını söndürmeye koşan mahalle sakinleri, itfaiye ekipleri gelene kadar yangının mahalleye sıçramasını önledi. İtfaiye ekiplerinin de çabasıyla tamamen söndürülen yangının ardından olay yerine gelen AYDEM ve Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 
Ataköy Mahallesinde ekili arazide elektrik direkleri yüzünden çıkan ikinci yangın oldu. Geçtiğimiz hafta da ekili arazide biçilen ekin samanları rüzgarın etkisiyle uçuşup elektrik tellerine dolanarak yangına neden olmuştu. 

ayni-mahallede-elektrik-direginden-ikinci-kez-yangin-cikti-164313-077e8ab6e2041ef9c52866499afde735.jpgayni-mahallede-elektrik-direginden-ikinci-kez-yangin-cikti-164313-425eefdc42f5b46756ccbbce31b481cd.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.