Atay, çocuklarla masa tenisi oynadı 

Atay, çocuklarla masa tenisi oynadı 
ABONE OL
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Otizm ve Spor Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte otizmli çocuklarla masa tenisi oynadı. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Efeler’deki Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Otizm ve Spor Eğitim Merkezi'nde etkinlik düzenlendi. Otizmli çocukların ve ailelerine yönelik yapılan etkinliğe Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay da katıldı. Atay’ı karşılayan çocuklar, gelişimlerindeki ilerlemeyi göstermek amacıyla bisiklet kullanmanın yanı sıra patenle kaydılar. Çocuklarla yakından ilgilenen Atay, taleplerini dinledi. Atay sohbet ettiği çocuklarla masa tenisi de oynadı. Rakiplerinin çok dişli olduğunu ifade eden Atay, maçların zorlu olduğunun altını çizdi. Yarım saat süren maçların sonunda Atay, kendisine karşı maçı kazanan çocukları tebrik etti.  

“TOPLUMA KAZANDIRMAMIZ GEREKİYOR”
Organizasyonu değerlendiren Atay, "Bugün belediyemiz bünyesinde bulunan Otizm ve Spor Eğitim Merkezi'nde, rehabilite gören çocuklarımızı ziyaret edip, beraber vakit geçirdik. Karmaşık gelişimsel bir bozukluk olan otizm ile ilgili bilinçlenmemiz ve otizmli bireyleri topluma kazandırmamız gerekiyor. Çünkü her 68 çocuktan birisi otizmli olarak dünyaya geliyor” dedi. Etkinlikle ilgili çocuklar ve aileleri Atay’a teşekkür etti. 

atay-cocuklarla-masa-tenisi-oynadi-109379-805aad1a75c6c9963855e6f2d83a8e5a.jpgatay-cocuklarla-masa-tenisi-oynadi-109379-ff3a0d40c15d047e32cacba73077e3ca.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.