Atça Mahallesi’nde yaşayan iki çocuk annesi Yasemin Çekici, bir yıldır eşiyle birlikte kahvehane işlettiğini söyledi. İkinci çocuğunun doğumunun ardından iş hayatına ara veren Çekici, evde oturmak yerine eşine destek olmaya karar vererek kahvehanede çalışmaya başladığını anlattı.

Atça’da kahvehaneye kadın eli değdi

“GÜZEL BİR DENEYİM”

İşe alıştığını ifade eden Çekici, “Yaklaşık bir yıldır bu işle uğraşıyorum. Eşime yardım ediyorum, birlikte işletiyoruz kahveyi. İnsanlar ilk başta şaşırıyor ama güzel tepkiler alıyorum. Ben çalışmayı sevdiğim için benim için güzel bir deneyim. İki çocuğum var. Zor oluyor ama bir şekilde alışıyorsun. İlk zamanlar zordu ama şu an alıştım, rahatım” dedi.

Atça’da kahvehaneye kadın eli değdi

Kuşadası'nda rozet takma töreni düzenlendi
Kuşadası'nda rozet takma töreni düzenlendi
İçeriği Görüntüle

“ÇALIŞMAK GÜZEL”

Daha önce başka işlerde de çalıştığını ifade eden Çekici, “İkinci çocuğumdan sonra işten ayrıldım. Evdeydim. Eşim kahveyi tek başına yürütüyordu, yardımcı olacak kimse yoktu. Ben de hem boş durmamak hem de ona destek olmak için geldim. Ben çalışmayı seviyorum. Çalışmak gerçekten güzel bir şey” diye konuştu.

Atça’da kahvehaneye kadın eli değdi

Muhabir: SEVAL ÖNCÜ