Aydın Alperen Ocakları canlar için harekete geçti

Aydın Alperen Ocakları canlar için harekete geçti
ABONE OL
Soğuk havalarda barınacak yer ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının yardımına Aydın İl Alperen Ocakları Başkanlığı yetişti.

Aydın Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı, sokak hayvanları için önemli bir projeye imza atarak, hava şartları nedeniyle üşüyen ve ölüm tehlikesi ile burun buruna olan çevre köy, mahalle ve yollara terk edilmiş sokak hayvanlarına yardım eli uzattı.


15 PAKET MAMA DAĞITILDI
Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklama yapan Aydın Alperen Ocakları Başkanı Ömer Gevaşlı, "Siz yerdekilere merhamet edin ki göktekiler (Allah ve melekler) de size merhamet etsin. Aydın Alperen Ocakları olarak, soğuk hava şartları dolayısıyla sokak hayvanları için şehrimizin muhtelif yerlerine bu davaya inanmış destekçileri iz sponsorluğunda 15 paket mama dağıtımı gerçekleştirdik.” ifadelerini kullandı.
Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra eğitim, kültür ve spor gibi dallarda da gençlere hizmet verdiklerini söyleyen Alperen Ocakları Başkanı Gevaşlı, “Bugün olduğu gibi bu tür sosyal alanlarda da faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Aydın Alperen Ocakları olarak çevremizin hayrına olan her türlü projenin uygulayıcısı ve destekçisi olacağız.
” dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum