Aydın Barosu tecavüz olayına tepkisiz kalmadı 

Aydın Barosu tecavüz olayına tepkisiz kalmadı 
ABONE OL
Aydın Barosu, sokak köpeğine tecavüz eden şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu. 

KIYMET SARIYILDIZ - Efeler’e bağlı Orta Mahalle'de bir köpeğe tecavüz ederken yakalanan A.D. şikayet üzerine gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şahsa  bin 33 lira idari para cezası kesildi. Şahıs daha sonra serbest bırakıldı. 

Aydın Baro Başkanlığı çirkin duruma tepki göstererek şahıs hakkında suç duyurusunda bulundu. Aydın Barosu Genel Sekreteri Av. Anıl Yetişkin, Av. Elif Sabancı ve Av. Sinan İnci, suç duyurusu dilekçesini Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na sundu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Baro Başkanlığı, “İlimizde bir şahsın, sokakta yaşayan bir köpeğe tecavüz ettiğinin tespit edilmesi ve kendisine idari para cezası kesilerek serbest bırakılmasından dolayı TCK 225. Maddesi ve ilgili mevzuat gereğince suç duyurusunda bulunulmuş ve dilekçe Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulmuştur. Aydın Barosu olarak hukuki sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı, sokakta yaşayan canlarımızın haklarını savunmaya devam edeceğimizi kamuoyuna duyururuz” ifadelerine yer verdi. 

aydin-barosu-tecavuz-olayina-tepkisiz-kalmadi-225188-1f098d6a1aadeade52b465a7c165d29c.jpgaydin-barosu-tecavuz-olayina-tepkisiz-kalmadi-225188-6e46af6aafc2ea777b3fa5757ac25349.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.